Prima pagină
Samsung Resigilate
Samsung LH46UDCBLBB

Samsung LH46UDCBLBB

Exploreaza gama Samsung de ecrane profesionale Smart Signage

Seria Samsung UDC-B SMART Signage video wall permite administrarea si afisarea unui continut vizual bogat si puternic intr-un mod simplu si eficient. Optimizat pentru spatiile comerciale de interior, zona corporate sau spatii publicate, seria de video wall-uri profesionale Samsung revolutioneaza panorile pentru afisare de dimensiuni mari oferind continut de inalta rezolutie cu o acuratete de afisare a culorilor si a luminozitatii unice in industrie. Prin combinarea beneficiilor oferite de solutia Digital Signage Samsung cu o imagine fara iregularitati, margini ultra subtiri si un ecran profesional de ultima generatie, video wall-urile Samsung UDC-B permit afisarea de continut digital cu impact superior asupra audientei.

Rezumat specificatii

 
       
Panel Type D-LED DID Contrast Ratio 3500:1
Resolution 1920 X 1080(FHD) Bezel Width 3.5mm(U/L), 2.0mm(R/B)
Brightness 450 Environment ENERGY STAR 6.0 (USA)
Connectivity Input RGB Analog D-SUB, DVI-D,
VIDEO HDMI1,HDMI2, Component, CVBS
AUDIO Stereo mini Jack
USB N/A
Output RGB DVI-D(Loop-out)
VIDEO N/A
AUDIO Stereo mini Jack
POWER OUT N/A
EXTERNAL CONTROL RS232C(in/out), RJ45
EXTERNAL SENSOR Detachable type(IR, Ambient)

 Rezumat caracteristici

 
Caracteristici  Beneficii
Luminozitate 450-nit  Luminozitatea ridicata asigura o vizibilitatea foarte buna intr-o plaja larga de medii de vizualitare.
Rame extreme de inguste de 5.5mm 

Display-urile UDC-B ofera o rama ultra subtire, comparativ cu alte ecrane de video wall. Grosimea spatiului dintre 2 ecrane este de 5.5 mm (bazel-to-bazel). Rama ultra subtire creeaza o experienta de vizualizare neintrerupta si mentine centrul atentiei asupra continutului mai degraba decat asupra ecranului in sine.

Calibrare avansata realizata in fabrica

Orice iregularitate a luminii, contrastulu sau modului de afisare al culorilor are un impact asupra intregului video wall. Pentru a elimina aceste variatii de afisare a culorilor, Seria de video wall-uri Samsung UDC-B beneficiaza de calibrare avansata inca din procesul de fabricatie. Dupa calibrare ecranele ofera o uniformitate locala a imaginii de neegalat in industrie cu peste 90% pe o grila de 10x10 din suprafata fiecarui ecran. Tot prin procesul de calibrare se obtine un balans de alb (white balance) superior.

Auto source-switching and recovery Display-ul poate fi setat sa faca trecerea automat intre sursele de continut (HDMI, VGA, Digital Siganage) atunci cand sura principala de continut nu mai este disponibila
Functionalitate 24/7 Comunica catre clienti 24/7 printr-o fiabilitate ridificata.

 

1.Livrați-vă mesajul în Full High Definition, cu elemente minime de distragere a atenției

Livrați-vă mesajul în Full High Definition, cu elemente minime de distragere a atenției

Cu ramele extrem de înguste, de numai 5,5 mm, ecranele din seria UDC-B creează o experiență aproape perfectă a vizualizării, pentru imagini și mesaje digitale pline de viață, ajutând publicul să vă absoarbă mesajul, cu elemente minime de distragere a atenției. Adâncimea mică a ecranelor face ca sistemul video wall să fie ușor adaptabil la diverse medii. De asemenea, ecranele includ un panou anti-reflexie, cu un nivel de opacitate de 11 procente, care reduce dispersia și reflexia luminii, pentru lizibilitate îmbunătățită. Imaginea splendidă proiectată cu o luminozitate de 450 cd, cu tehnologia Samsung directă cu LED (d-LED) BLU (unitate cu iluminare de fundal), va atrage atenția publicului cu calitatea sa captivantă.

2.Impresionați privitorii cu uniformitatea culorii pe toate ecranele

Livrați-vă mesajele cu precizia uniformă a culorilor între mai multe ecrane, cu ecranele din seria Samsung UDC-B. Ecranele trec printr-un proces meticulos de calibrare a culorii în fabrică, asigurând precizia culorii, fără distorsionarea imaginii și fără a fi nevoie de calibrare manuală. Reglarea îmbunătățită a culorii din fabrică pentru balanța de alb și compensația diferențelor de culoare se asigură că ecranul redă imaginea cu o culoare uniformă, potrivind temperatura culorii.

Impresionați privitorii cu uniformitatea culorii pe toate ecranele

3.Afișarea unor mesaje clare, 24/7

Tehnologia D-LED care caracterizează ecranele din seria UDC-B nu numai că vă proiectează mesajul cu o calitate splendidă a imaginii și cu definirea unei culori vii și uniforme, dar reduce și costurile cu curentul electric. Consumând mai puțină energie, în medie, în comparație cu lampa fluorescentă convențională cu catod rece (CCFL) LFDs, ecranele d-LED generează mai puțină căldură, ceea ce le face prezența mai confortabilă. De asemenea, ecranele din seria UDC-B sunt excepțional de durabile, proiectate pentru a funcționa în permanență. Cu o garanție standard de 3 ani, puteți utiliza în siguranță sistemul video wall, știind că acesta este susținut de Samsung.

4.Redați mesajele continuu, cu comutarea automată a sursei

Caracteristica de comutare automată a sursei a ecranelor din seria UDC-B menține afișarea constantă și fără sincope a conținutului. Această caracteristică modifică automat ecranul, de la o sursă de conținut la alta, atunci când sursa originală nu funcționează. Recuperarea sursei permite ca o sursă de conținut să fie utilizată ca backup pentru redarea continuă atunci când o altă sursă este indisponibilă. Această flexibilitate este utilă pentru a asigura disponibilitatea conținutului business, atunci când aveți nevoie de el.

Redați mesajele continuu, cu comutarea automată a sursei

 

5.Prezentați un conținut variat, cu un modul PC optional

Redați conținutul dintr-o varietate de surse, cu platforma opțională Setback Box-C (SBB-C). Adăugată la un ecran din seria UDC-B, platforma SBB-C afișează conținut de business specific și oferă funcții puternice pentru PC, pentru transmiterea cu precizie a mesajelor. Pentru a schimba conținutul afișat, pur și simplu înlocuiți SBB-C în ecrane separate sau pe un ecran de control. După aceea, ecranul de control transmite mesajul pe alte ecrane din video wall. Dacă optați pentru câte o platformă SBB-C pe fiecare ecran, veți câștiga o flexibilitate incredibilă în livrarea mai multor mesaje pe video wall.

6.Gestionați cu ușurință conținutul pe un video wall de până la 10 x 10 ecrane

Gestionați în mod convenabil un video wall impresionant, de până la 10 x 10 afișaje, cu opțiunile de mufă de ieșire pentru DVI și de conectivitate flexibilă prin RJ45 și RS-232C. Utilizând mufa de ieșire pentru DVI, puteți partaja conținutul afișat pe un singur ecran, cu asocierea ecranelor din sistemul video wall. În loc să programați manual fiecare unitate în sistemul video wall, puteți controla de la distanță conținutul pe ecranele din seria UDC-B. Această conectivitate integrată elimină necesitatea de a cumpăra distribuitoare separate de semnal video pentru fiecare ecran, reducând astfel costurile echipamentelor. Modificați ușor mesajul, ori de câte ori este nevoie, pentru a vă sprijini afacerea și pentru a ajunge la publicul țintă

 

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.