Prima pagină
Samsung LYNK Reach

Samsung LYNK Reach

Gestionarea optimizată a conţinutului

Samsung LYNK REACH®

Toate televizoarele Samsung pentru industria ospitalităţii sunt compatibile cu această soluţie confortabilă de gestionare a conţinutului pentru camerele dumneavoastră de oaspeţi.

 

 

 

Sistemul / Arhitectura de definire

Hotelurile pot utiliza cea mai nouă tehnologie de gestionare a ospitalităţii pentru a oferi o experienţă individuală oaspeţilor. LYNK REACH de la Samsung îmbină beneficiile tehnologiilor de ospitalitate SINC şi REACH pentru a oferi o soluţie cuprinzătoare de gestionare a conţinutului. LYNK REACH îmbunătăţeşte tehnologia de eficientizare a experienţei utilizatorului şi beneficiile suplimentare, de la un număr mai mare de canale care furnizează informaţii, opţiuni confortabile de comunicare şi până la gestionarea mai eficientă a camerelor. Ca soluţie unificată de gestionare a conţinutului, LYNK REACH este compatibil cu LAN, WIFI şi structurile coaxiale, pentru a îmbunătăţi funcţiile de administrare, monitorizare şi serviciu clienţi ale hotelului. Prin transferul de pe serverul de gestionare personal (PMS) şi cu şabloane personalizate, utilizatorii de ospitalitate pot crea şi furniza servicii personalizate pentru o experienţă memorabilă. Acest lucru include accesul la o varietate de canale IP şi RF, aplicaţii şi servicii care reflectă ceea ce aşteaptă oaspeţii acasă şi pe dispozitivele lor mobile. LYNK REACH permite, în plus, o comunicare bidirecţională între administrarea hotelului şi oaspeţi. Capacitatea eficientă de control la distanţă a soluţiei pentru afişajul în cameră asigură o furnizare de calitate a serviciului în timp real, fără activitate şi întreţinere în cameră.

Îmbunătăţiţi brandul hotelului şi vizibilitatea ofertelor cu un canal video de bun-venit

LYNK REACH le permite hotelurilor să utilizeze canale video de bun-venit pentru a le transmite oaspeţilor informaţii utile într-un mod mai antrenant. Prin încărcarea uşoară a videoclipurilor sau inserarea simplă a unui URL, administratorii hotelului pot personaliza o listă de canale de videoclipuri, prezentând facilităţile hotelului sau făcând reclamă la oferte speciale, evenimente locale sau atracţii. Administratorii hotelului pot modifica suprafaţa videoclipului, în funcţie de necesităţile lor, alegând fie afişarea pe ecran complet, fie o dimensiune personalizată. Capacitatea de a difuza aceste promoţii pe mai multe canale în acelaşi timp aduce un flux de venit suplimentar pentru hoteluri şi îmbunătăţeşte renumele brandului.

 

Flux de lucru eficientizat cu monitorizare în timp real şi o platformă centrală de gestionare

Soluţia LYNK REACH de la Samsung reduce costul total de întreţinere pentru hotelieri, prin intermediul caracteristicilor inteligente care oferă rapoarte de monitorizare în timp real şi o platformă centrală de pe care administratorii IT pot gestiona procesele de la distanţă. Hotelurile pot selecta televizoare individuale sau grupuri de televizoare şi să monitorizeze setările acestora şi ale reţelei, ale afişării informaţiilor despre oaspeţi, cameră, datele de cazare şi eliberare cameră. Aceste opţiuni le oferă hotelurilor o modalitate eficientă de a economisi timp şi efort, precum şi costuri cu munca şi întreţinerea, având în vedere că personalul hotelului nu trebuie să viziteze fiecare cameră de hotel ori de câte ori este necesară o schimbare.

 

Maximizaţi accesul oaspeţilor la divertisment şi informaţii

Soluţia LYNK REACH de la Samsung le oferă administratorilor hotelului acces la o varietate de canale IP şi RF, creând o hartă hibridă de canale capabile să le ofere oaspeţilor mai multe opţiuni de divertisment şi informaţii decât sunt disponibile pe afişajele standard de ospitalitate. Prin acest acces îmbunătăţit, administratorii hotelului pot compune şi activa cu uşurinţă o listă extinsă de canale pentru a satisface nevoile unice ale oaspeţilor. Lista extinsă de canale a LYNK REACH le permite hotelurilor să ofere conţinut plătit specializat de top oaspeţilor care au nevoie de acesta, creând o sursă potenţial profitabilă de venit şi oferind în acelaşi timp opţiuni de vizualizare personalizate oaspeţilor.

 

 

Individualizaţi experienţa oaspeţilor cu acces la aplicaţii

Cu LYNK REACH, proprietăţile de ospitalitate pot încânta oaspeţii cu acelaşi divertisment interactiv pe care îl experimentează pe propriile dispozitive sau pe afişajele din cameră. Samsung Smart Hub este o poartă de acces pentru o varietate de aplicaţii, deschizând oportunităţi mai diverse decât canalele de televiziune convenţionale pentru oaspeţii care necesită acest lucru. Utilizând Smart Hub, oaspeţii pot accesa cu uşurinţă aplicaţii de reţele sociale, să se bucure de muzică şi acces la ştiri prin intermediul reţelei IP a hotelului, pentru un conţinut TV îmbunătăţit, bazat pe nevoile individuale. Hotelurile au controlul asupra activării sau dezactivării accesului la aplicaţie, pentru a oferi servicii individualizate pentru grupurile de oaspeţi.

Oferiţi conţinut personalizat mai uşor printr-o interfaţă de utilizator personalizată

Interfaţa de utilizator personalizabilă a LYNK REACH le permite hotelierilor să ofere oaspeţilor o experienţă mai bogată și personalizată în cameră. Utilizarea instrumentului de Autorizare pentru conţinut este sprijinită de interfaţa de utilizator îmbunătăţită, iar dezvoltarea conţinutului este mai simplă şi mai uşoară. Printr-o selecţie de şabloane care pot fi personalizate complet şi sunt uşor de utilizat, LYNK REACH ajută administratorii de conţinut să configureze un portal de proprietate, cu mesaje de fundal şi imagini care pot fi editate. Soluţia este echipată, de asemenea, cu şabloane intuitive pentru interfaţa de utilizator, care sunt disponibile imediat şi care simplifică gestionarea, dezvoltarea şi afişarea conţinutului. Interfaţa conţine un meniu simplificat, cu o ierarhie a setărilor sub formă de arbore, similară cu sistemul de dosare al unui computer, pentru a accelera localizarea elementelor. Această interfaţă de utilizator permite managerilor hotelului să insereze imagini, videoclipuri, text, să repoziţioneze şi să redimensioneze elementele.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.