Prima pagină
Samsung MagicIWB

Samsung MagicIWB

 

Ofera participatilor informatii complete si creeaza interactivitate in salile de curs cu solutiile de prezentare eficiente Samsung

Solutia MagicIWB poate transforma o prezentare traditionala intr-o experienta educationala sau de afaceri dinamica.

MagicIWB este echipată cu tehnologia opţională de interacţiune tactilă, oferind o lizibilitate îmbunătăţită, o luminozitate mai mare şi o calitate FHD la un nivel superior.Prin intermediul acestei solutii  interactive este  reţinuta atenţia auditoriului pentru o perioadă mai îndelungată, are efect  sporirea participarii şi de asemenea este  intensificata experienţa de transfer a informaţiilor.

Perfecta pentru sali de curs sau spatii business, Samsung Samsung E-board Solution este o modalitate moderna de prezentare a informatiilor  prin reducerea costurilor si obtinerea unei comunicari frecvente.Aceasta platforma de prezentare este constituita dintr-un display mare, ecran tactil si MagicIWB software, acestea putand fi utilizate impreuna sau separate in functie de tipul activitatii.

Pentru a exista in cadrul sedintelor corporative o colaborare mai intensa intre participanti, imbunatatind modul de prezentare in cadrul sedintelor, aceasta solutie permite notarea pe ecran dar si realizarea de captura video sau imagine a continului de pe tabla interactiva.

Samsung MagicIWB oferă companiilor instrumente unificate de colaborare care menţine liniile de comunicaţie deschise şi sunt uşor de implementat, cu utilizare intuitivă şi eficienţă a costurilor de operare. Prin integrarea afişajelor Samsung echipate cu software-ul Samsung MagicIWB, companiile pot crea un mediu de lucru productiv, care încurajează gândirea creatoare, creşte interacţiunea dintre angajaţi şi clienţi şi sporeşte colaborarea, indiferent dacă este vorba despre o cameră sau de o locaţie îndepărtată de pe glob.

 

Solutia MagicIWB  este formata din trei componente software MagicIWB, MagicIMS and MagicIMS Agent care confera o experinta deosebita schimband modul de presentare in cadrul salilor de curs sau in cadrul salilor de conferinta.

 

MagicIWB Board I

Sporiţi interesul pentru prezentări cu accesul direct la conţinut bogat şi instrumente interactive. Creaţi cu uşurinţă prezentări puternice, cu conţinut bogat şi transferaţi-le către participanţi pentru a încuraja discuţiile, schimburile de idei creatoare şi rezolvarea problemelor.Sunt acceptate diferite tipuri de fisiere, incluzand fisiere PowerPoint,imagini, videoclipuri pentru a crea o sesiune bogata in informatii.

MagicIWS

Cu ajutorul MagicIWS  (Interactive Management Solution) puteti gestiona şedinţele şi a cursurilor prin echiparea prezentatorilor şi profesorilor cu o mulţime de instrumente de gestionare, prin utilizarea soluţiei software versatile pentru tabla electronică. Prin intermediul acestei solutii puteti invita participantii la discutie, realizaţi votări, generaţi examinări şi simplificaţi transferul fişierelor de pe afişaj către dispozitivele individuale ale clienţilor, oferind uşurinţă pentru colaborare.

MagicIWB Agent

Instalaţi această soluţie software pe dispozitivele mobile ale participanţilor, pentru a realiza astfel o comunicare reală şi eficientă şi a avea la dispoziţie un instrument de gestionare la distanţă. Participanţii pot să selecteze cursul la care doresc să participe, să pună întrebări prezentatorului şi să transfere fişiere în cadrul grupului. Această aplicaţie uşor de utilizat este disponibilă prin magazinele de aplicaţii iTunes® Store şi Android™ şi încurajează comunicarea cursivă şi interactivă între prezentator şi participanţi.

Sistemul MagicIWB se adreseaza clientilor care doresc un control ridicat asupra prezentarilor,utilizarea atat a prezentarilor audio si video in functie de tipul continutului prezentarilor si reducerea cheltuielilor operationale.

 

Beneficii si avantaje

1.In comparatie cu un sistem traditional de prezentare, cu Samsung MagicIWB economisiti aproximativ 30% din valoare dupa aproximativ 4 ani de utilizare.Sistemele profesionale necesita mentenanta frecventa si costisitoare,fiind constituite din lampa si filtru necesitand inlocuirea acestora dupa aproximativ 2000 h de functionare.In acest context dispozitivele Samsung necesita resurse minime de mentenanta si o durata de functionare de pana la 100000 h.

Functii:

1.Inregistrarea continutului prezentarii sau realizarea capturii unei imagini si stocarea acestui pe dispozitiv sau partajarea catre participanti.

2.Puteti crea multi screen existand un control individual al ecranelor prin care utilizatorii isi prezinta propriile solutii rezultand o activitate interactiva benefica mediului de afaceri.

3.Permite conectarea dispozitivelor prezentatorilor si a participantilor pentru a crea o sesiune interactiva prin instalarea MagicIWB Agent pe aceste dispozitive.Prin intemediul acestui program poti fi partajate fisiere atat  intre participantii prezenti dar si cu cei aflati in alte locatii pentru a exista o comunicare eficienta.

4.Puteti realiza adnotari pe propriile dispozitive si sa le transferati pe tableta interactiva prin conectarea la retea.

5.Puteti trimite mail sau imprima continutul direct de pe tabla interactiva.

6.Controlul dispozitivelor participantilor de catre prezentatori existand o evidenta a calitatii informatiilor prezentate si a modului in care sunt percepute de catre acestia.

7.Utilizatorii pot să trimită  mesaje de pe alte dispozitive şi să realizeze adnotari direct pe tabla electronică. Ei pot chiar să insereze  documente Microsoft® Word, Excel® sau PowerPoint®.

 

 

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.