Prima pagină
Samsung MagicInfo

Samsung MagicInfo

Solutie de gestionare a continutului usor si rapid.

Creaza,admninistreaza si acceseaza continutul media usor si instantaneu cu ajutorul solutiei MagicInfo.

MagicInfo este o solutie inteligenta de gestionare a continutului disponibila pe echipamentele Samsung.

MagicInfo le ofera utilizatorilor o varietate de instrumente prin intermediul carora poate fi personalizat si administrat continutul display-ului.MagicInfo beneficiaza de o suita de functii precum crearea si gestionarea unui continut media interactiv care sa atraga atentia participantilor.

Solutia MagicInfo  este formata din trei componente MagicInfo Player, MagicInfo Author si MagicInfo Server prin intermediul carora este gestionata interfata display-urilor.

MagicInfo Player este un media player performant incorporat.Aceasta solutie incorporata de la Samsung le ofera utilizatorilor capacitatea  de a rula o varietate de fisiere media, care pot fi stocate pe hard disk-ul intern, in server, pe set-back box sau pe unitatea USB.In functie de aria de activitate si de nevoile existente, se poate selecta una dintre cele patru editii MagicInfo, care ofera diferite functionalitati avand  capacitatea de a crea un mediu de business performant.

MagicInfo Author prin intermediul caruia se poate customiza display-ul cu ajutorul sistemelor profesionale de personalizare Samsung.Astfel se pot insera fisiere audio, video si text, se poate seta tipul rezolutiei precum si modul de afisare(landscape/portrait), se poate edita continutul de pe ecran cu ajutorul instrumentelor si se poate organiza continutul pe baza unui timeline penru a crea o experienta de prezentare creativa si interactiva

MagicInfo Server prin intermediul caruia poate fi monitorizata activitatea display-ului,gestionarea si modificarea continutului .Continutul de pe display-uri poate fi administrat prin intermediul unuei pagini web sau a unei aplicatii pe smartphone.

 

 

Avantaje:

1.Solutie de gestionare a continutului, de administrat si un cost redus de mentenanta a echipamentelor

2.Solutie complexa de afisare a continutului media prin intermediul careia poate fi controlat atat echipamentul cat si continutul ce ruleaza pe display-uri.

3.Acest soft poate fi utilizat pe toate tipurile de display fara a fi necesara utilizarea unui soft separat.

 

MagicInfo-i Premium

Software-ul MagicInfo vă oferă controlul complet asupra conţinutului multimedia de pe ecranele Samsung de format mare, acceptat de o reţea globală de distribuitori şi parteneri. Indiferent dacă rulează pe un afişaj digital încorporat într-un singur PC Samsung sau pe o reţea de mai multe dispozitive, acest program este simplu de instalat şi de utilizat, permiţând controlul fără efort al afişajului, de pe un portal web. Fiind optimizat complet pentru ecranele Samsung, vă puteţi bucura de flexibilitatea unui modului ecran complet sau în mai multe cadre, cu o funcţionalitate de administrare pentru un mai bun control al ecranelor locale. Sănătatea reţelei este monitorizată constant, cu înregistrarea riguroasă a erorilor, iar avertismentele sunt raportate automat unor tehnicieni instruiţi, care tratează orice problemă rapid şi eficient.

Functionalitati

1.Crearea şi programarea conţinutului interactiv

Crearea şi programarea conţinutului interactiv

Creaţi şi programaţi conţinut cu MagicInfo-i Premium. Conţinutul tactil curent foloseşte alte instrumente, cu costuri mai ridicate. Totuşi, cu această soluţie se simplifică organizarea eficientă a conţinutului tactil. Creaţi uşor liste de redare, modificând ordinea prin glisare şi plasare. Creaţi un stil perfect pentru conţinut, prin controlul complet al efectelor de tranziţie şi creaţi copii de siguranţă pentru a-l returna atunci când un client o solicită.

2.Conexiunea de date: conexiune în timp real la baza de date

Conexiunea de date: conexiune în timp real la baza de date

Tehnologia MagicInfo i-Premium este o soluţie superioară, care sporeşte performanţele monitorului LFD, oferind flexibilitate superioară şi controlul funcţiilor. Aceasta încorporează o conexiune în timp real la o bază de date (DB), care permite o mai bună conectivitate între monitor şi serverul central, asigurând un transfer unitar şi fiabil al datelor de reţea şi al conţinutului. Această soluţie permite maximizarea potenţialului monitoarelor LFD prin sporirea abilităţilor de a crea, de a gestiona şi de a prezenta conţinutul.

3.Controlul complet şi gestionarea monitoarelor LFD Samsung

Controlul complet şi gestionarea monitoarelor LFD Samsung

MagicInfo-i Premium vă oferă posibilitatea de a controla fiecare aspect al monitoarelor LFD din afişaj, de la funcţii precum volumul şi luminozitatea, până la operaţiile interne ale procesorului şi informaţiile de sistem despre memorie şi despre reţea. Programaţi activităţi şi monitorizaţi starea fiecărui LFD în timp real, cu flexibilitatea de a controla individual sau în grup produsele. Gestionarea software este simplificată: puteţi înregistra şi actualiza programele de redare de la distanţă şi puteţi programa actualizările automate ale dispozitivelor şi actualizările de firmware (pentru versiunile acceptate).

4.Programare flexibilă şi uşor de utilizat a conţinutului

Programare flexibilă şi uşor de utilizat a conţinutului

MagicInfo-i Premium oferă o programare şi o publicare eficiente şi uşor de utilizat. Organizaţi cu exactitate conţinutul, la nivel de secundă sau de ani, şi selectaţi vizualizarea zilnică, săptămânală sau lunară. Particularizaţi conţinutul, adăugând efecte de tranziţie, semnale de control hardware (de ex. volum, luminozitate, activare/dezactivare panou) şi configuraţi BGM. Obţineţi un control total al programării publicării către anumite grupuri de dispozitive, păstrând flexibilitatea de a reprograma automat cu conţinut actualizat sau liste de redare preferate. Totul se realizează simplu, prin glisare şi plasare

 

MagicInfo VideoWall

Cu Samsung MagicInfo VideoWall vi se dezvăluie viitorul comunicaţiilor de tip LFD. Software-ul simplu, versatil permite afişarea conţinutului exact în modul dorit, pentru in transfer instantaneu, oriunde v-aţi afla. Inspiraţi, implicaţi şi încântaţi audienţa prin modalităţi noi, emoţionante, modificând afişarea din modul orizontal în cel vertical, pentru un impact maxim. Amplificaţi viziunea extinzând peretele video în orice direcţie, utilizând până la 250 de unităţi LFD pentru a crea cel mai mare perete video din lume, bucurându-vă în acelaşi timp de calitatea perfectă HD pe întreg ecranul. În plus, puteţi să programaţi conţinut şi să gestionaţi de la distanţă, rapid şi simplu, dispozitivele şi aplicaţiile, printr-o singură interfaţă intuitivă.

Functionalitati

1.Se poate realiza cel mai mare perete video din lume

Se poate realiza cel mai mare perete video din lume

Creaţi o experienţă vizuală vastă şi spectaculoasă datorită posibilităţii de a configura peretele video pe 250 de ecrane, cel mai mare ecran unitar din lume. Bucuraţi-vă de controlul individual al efectelor audio şi video, ecran cu ecran, pentru un impact maxim.

2.Perete video neregulat (perete pentru opere de artă)

Perete video neregulat (perete pentru opere de artă)

Bucuraţi-vă de o libertate totală de a proiecta un perete video complet personalizat şi flexibil, rotind fiecare ecran în orice direcţie, pentru a vă crea viziunea. Funcţionalitatea versatilă şi compatibilă permite orice combinaţie de ecrane LFD de la Samsung, indiferent de model, dimensiune, rezoluţie sau lăţimea ramei. Personalizaţi ecranul cu forme uluitoare şi instalaţii inovatoare.

3.Trimiteţi ecranul computerului către peretele video

Trimiteţi ecranul computerului către peretele video

Sporiţi impactul mesajului adăugând mai multe perspective. În timp real, integraţi mai multe ecrane live de la dispozitive externe cum ar fi computere sau camere IP Samsung, cu imagini şi videoclipuri preîncărcate, utilizând tehnologia pentru a afişa conţinutul în condiţii perfecte.

4.Mutare interactivă, panoramare uşoară şi modificare rapidă a scenelor

Mutare interactivă, panoramare uşoară şi modificare rapidă a scenelor

Organizaţi şi personalizaţi liber conţinutul dintr-un panou de control simplu şi centralizat. Aveţi posibilitatea de a poziţiona perfect, de a edita, a panorama şi a redimensiona conţinutul pe ecran, eficient, în timp real. În plus, puteţi integra rapid şi simplu mai multe imagini şi o gamă largă de rezoluţii, pentru a obţine exact efectul dorit.

 

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.