Prima pagină
Termeni și condiții

Termeni și condiții

1.Site-ul Web nu poate fi utilizat pentru niciun alt scop comercial, cu exceptia celor care sunt aprobate si acceptate în mod expres de catre Companie. Orice utilizare ilegala sau neautorizata a acestui Site Web va determina luarea de masuri legale de catre Companie.

2. Prin accesarea acestui site vă asumați obligația de a respecta condiţiile generale de acces şi de utilizare detaliate în cele ce urmează, precum şi cadrul legislativ actual. 

3.Aveti dreptul sa descarcati si sa utilizati extrase de pe acest site Web pentru uzul propriu, cu urmatoarele conditii:

  • niciun document sau element grafic înrudit de pe Site-ul Web sa nu fie modificat în niciun fel;
  • niciun element grafic de pe Site-ul Web sa nu fie utilizat separat de textul care îl însoteste; iar 
  • specificatiile privind dreptul de autor si marca comerciala a Companiei, împreuna cu aceasta notificare de permisiune sa apara pe toate exemplarele

 

4.Site-ul Web se adreseaza persoanelor cu resedinta în România si este destinat accesului si utilizarii exclusive a acestor persoane. În special, nu sunt oferite garantii sau declaratii de niciun fel, fie acestea directe sau implicite, în legatura cu conformitatea informatiilor prezentate pe Site-ul Web sau a oricarei informatii relative la activitatea noastra, în nicio privinta, cu legile oricarei alte tari, legi care, indiferent de situatie, nu afecteaza si nu se aplica celor precizate.

5. Compania nu garanteaza, nu declara sau nu da asigurari în privinta utilizarii neîntrerupte sau lipsite de erori a Site-ului Web. Desi Compania depune eforturi pentru ca site-ul sa fie disponibil în mod normal, 24 de ore pe zi, Compania nu va fi responsabila daca indiferent de motiv Site-ului Web nu este disponibil la un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp. Accesul la Site-ul Web poate fi suspendat temporar si fara notificare în caz de eroare a sistemului, de lucrari de întretinere sau de reparatii sau din cauze asupra carora Compania nu detine controlul.

6. Este interzisa postarea sau transmiterea pe sau de pe Site-ul Web a oricarui material:

  •  cu caracter amenintator, defaimator, obscen, indecent, revoltator, jignitor, pornografic, abuziv, de incitare la ura rasiala, discriminatoriu, scandalos, instigator, blasfemic, care încalca prevederile de confidentialitate sau care poate provoca neplaceri sau prejudicii; sau
  •  pentru care nu ati obtinut toate licentele si/sau aprobarile necesare; saucare constituie sau încurajeaza comportament ce constituie o infractiune, care poate expune cetatenii unor riscuri sau care contravine legii sau care încalca drepturile oricarei terte parti, în orice tara din lume; sau
  • care este daunator din punct de vedere tehnic, (incluzând, fara limitari, virusi, bombe informatice, troieni, viermi, componente daunatoare, date viciate sau alte software-uri rau intentionate sau date daunatoare).

7.Compania va coopera pe deplin cu orice organ de justitie sau în conformitate cu orice ordin judecatoresc care solicita sau dicteaza Companiei divulgarea identitatii sau localizarea oricarei persoane care posteaza materiale ce contravin prevederii 5.

8.Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

9.Samsung.rst.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.