Prima pagină
SSSP (Samsung Smart Signage Platform)

SSSP (Samsung Smart Signage Platform)

 

Descopera noua experienta de afisaj digital cu o puternica capacitate de procesare si o solutie software integrata

Samsung Smart Signage Platform este o solutie complexa avand integrata un media player simplificand modul de rulare a  afisajelor digitale, nefiind necesara conectarea unui PC sau a unui media player suplimentar. Samsung Smart Signage Platform este echipa cu un processor quad core si cu un processor video de inalta performant ce ajuta la rularea fluida a informatiilor de pe display.

 

 

Vizualizaţi ceea ce vă imaginaţi.

Soluţii pentru afişaj Samsung.

Afişajul digital Samsung reprezintă prima soluţie de afişaje pregătite pentru integrare din lume care combină unitar componentele hardware şi software.

 

Gestionaţi uşor conţinutul afişajelor digitale, fără ajutorul unui PC sau al unui player media suplimentar

O soluţie integrată şi încorporată care îmbogăţeşte disponibilitate şi simplifică gestionarea afişajului

Companiile privesc afişajele digitale drept instrumente eficiente de comunicare care înlocuiesc mesajele statice şi oferă clienţilor o experienţă interactivă. Prin utilizarea afişajelor digitale, companiile economisesc resurse, eliminând necesitatea materialelor tipărite şi a distribuţiei manuale costisitoare. Companiile doresc un sistem uşor de implementat, care să ofere conţinut bogat şi să fie simplu de gestionat, rămânând în limita bugetelor. Ca urmare, acestea pot furniza la timp mesaje de mare impact.

Cea de-a 3-a generaţie a platformei Samsung Smart Signage Platform (SSSP) oferă toate aceste avantaje şi multe altele, printr-o soluţie integrată din care fac parte un player media şi un PC cu software de gestionare a afişajului. Fiind echipată cu un procesor puternic Quad Core cu tehnologia System-on-Chip (SoC), cea de-a 3-a generaţie a platformei Samsung Smart Signage Platform (SSSP) este îmbunătăţită cu funcţii mai robuste ca niciodată.

Extindeţi aria de acoperire a conţinutului furnizat către mai multe afişaje digitale cu ajutorul unei soluţii integrate fără probleme

Noua platformă SSSP Samsung din a 3-a generaţie (Samsung Smart Signage Platform) oferă o gestionare a conţinutului îmbunătăţită substanţial, comparativ cu prima generaţie a SSSP. Soluţia îmbunătăţeşte semnificativ performanţa afişajelor Dual Core cu o viteză de procesare sporită, cu ajutorul procesorului Quad Core la 1 GHz şi al memoriei de 8GB cu rată dublă de date (DDR3) pe 48 de biţi. De asemenea, elimină necesitatea playerelor media externe şi a unităţilor PC suplimentare, optimizând procesul de implementare, economisind timp şi resurse. Comparativ cu dimensiunea PIP ce ocupă sub 50% pe afişajele Dual Core, afişajele care dispun de platforma SSSP din a 3-a generaţie oferă o dimensiune a PIP de peste 50% din afişaj. In plus faţă de compatibilitatea cu soluţia Samsung Smart Signage, SSSP din a 3-a generaţie este acum compatibilă şi cu software-urile terţă parte.

 

Sporiţi puterea şi câştigaţi o funcţionalitate avansată fără a avea nevoie de un PC separat

A 2-a generaţie a platformei SSSP oferă o funcţionalitate robustă şi acceptă următoarele funcţii avansate

 

 

Gestionare uşoară şi comodă a conţinutului prin dispozitive mobile

 

 

Asiguraţi afişarea continuă a conţinutului esenţial cu Priority Play

Dacă are loc o defecţiune sau o eroare neprevăzută, funcţia Priority Play că asigură că nu trebuie să vă faceţi probleme ca mesajul dvs. important va dispărea. Este suficient să selectaţi şi să desemnaţi cel mai important conţinut pentru ca, în cazul unei erori sau al unei defecţiuni a afişajului, conţinutul selectat să fie afişat automat pe celelalte afişaje funcţionale. De exemplu, dacă are loc o defecţiune pe primul afişaj, conţinutul prioritar se va afişa pe cel de-al doilea şi al treilea afişaj

 

Controlaţi afişajele din mai multe locaţii, uşor şi rapid

Controlaţi de la distanţă afişajele Samsung Smart Signage instalate în mai multe locaţii de pe un server web (MagicPlayer S2), vizualizând totodată ecranele actuale în timp real. Această funcţie îmbunătăţită de gestionare a platformei SSSP din generaţia a 2-a optimizează gestionarea şi sporeşte comoditatea.

 

Beneficii si avantaje

1.Reduceti costurile datorita mediapalyer-ului incorporat

Concepute  pentru a rezolva necesitatile companiilor de dimensiuni mici si medii, display-urile Samsung utilizeaza tehnologia System-on-Chip, eliminand necesitatea conectarii unui dispozitiv suplimentar.Aceasta tehnologie suporta functionarea plug-and-play, daca fisierele sunt stocate pe dispozitiv USB sau in memoria interna a display-ului, media player-ul este performant sa redea fisiere video la rezolutie FULL HD fara conectarea unui dispozitiv suplimentar.

2.Gestionarea continului

Sistemul de gestionare a continutului SSSP  este conceput pentru a simplifica si  consolida perioada de utilizare si consturile de intretinere a display-ului.Din mediul display-ului poti programa cu exactitate perioada din zi cand sa fie afisat continutul pe display.Prin conectarea la retea,poti utiliza sistemul de gestionarea a display-ului de la distanta.Cu ajutorul acestei functii poti monitoriza activitatea display-ului si poti adauga continut de pe orice dispozitiv(Smartphone, PC)

3.Crearea unui continut interactiv

SSSP include un instrument integrat de crearea a continutului, MagicInfo Author,care cuprinde o serie de instrumente de personalizare a display-ului.Este o interfata prietenoasa cu utilizatorul cuprinzand instrumente de baza care sa capteze atentia participantilor.

 

 

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.