Prima pagină
RST Display Solutions

RST Display Solutions

Romservice Telecomunicatii este  partener autorizat Samsung (SAMSUNG TEAM OF EMPOWERED PARTNERS)  cu experienta in domeniul echipamentelor de digital signage beneficiand de un portofoliu de clienti diversificat ce acopera majoritatea domeniilor de activitate.

Obiectivul principal ale companiei Romservice Telecomunicatii este  satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Romservice Telecomunicatii ofera clientilor sai o varietate de solutii incluzand echipamente de digital signage,LFD(Large Format Display), Hotel TV ,solutii de VideoWall,Room Booking, Corporate Signage si Solutii Audio-Video pentru salile de meeting.

Misiunea companiei este aceea de a oferi clienţilor săi garanţia executării şi livrării unor produse de un nivel calitativ superior cu preţuri competitive.

Printre domeniile unde au fost implementate solutiile noastre evidentiem hoteluri, restaurante, zone de divertisment, companii multinationale etc

Compania noastra incearca sa-si fidelizeze clientii prin oferirea celor mai bune  solutii valorificand experienta vasta in domeniu si utilizarea celor mai avansate tehnologii.

Romservice Telecomunicatii va ofera consultanta specializata  cu ajutorul echipei de profesionisti astfel incat sa beneficiati de cele mai bune solutii pentru imbunatatirea si personalizarea mediului de lucru.

Proiectele noastre sunt realizate avand la baza urmatoarele concepte majore:seriozitate, profesionalism, ambitie, perseverenta si buna organizare.

Romservice Telecomunicatii  prin intermediul calitatii ridicate a  lucrarilor, pretul competitiv si respectul oferit fiecarui colaborator reprezinta o optiune viabila desfasurarii unui proiect ce cuprinde solutii de digital signage.

 Solutiile de digital signage pot fi implementate in urmatoarele sectoare de activitate:

  • Retail (Mall-uri,Banci, Restaurante, Dealeri auto, Benzinarii)
  • Corporate ( Receptie,Sali de conferinta, Workplace, Control room)
  • Entertainement (Cinema, Muzee,Stadioane, Cazinouri)
  • Hospitality (Camera de hotel,Lobby,Sala de sedinte si evenimente,Restaurant)

De asemenea Romservice Telecomunicatii isi propune ca prin oferirea unor solutii inovatoare in segmentul echipamentelor de digital signage  sa se diferentieze fata de competitorii importanti din domeniu.

Strategia noastra este de a promova un concept diferit de servicii constand in cresterea calitatii produselor oferite, imbunatatirea raportului cost/pret si  proiectarea solutiilor in functie de nevoile clientilor prin care sa rezulte o estetica aparte bazata pe eleganga si functionalitate.

Romservce Telecomunicatii va ofera o gama diversificata de servicii pentru obtinerea celor mai bune rezultate:

  • identificarea necesitatilor clientilor
  • servicii de consultanta specializata
  • oferirea solutiilor de digital signage corespunzatoare zonei de implementare
  • sistem de management centralizat a display-urilor
  • Servicii de administrare si mentenanta

Pentru a testa echipamentele  si beneficia de solutii adaptate necesitatilor dumneavoastra va asteptam in cadrul showroom-ului nostru DisplaySolutionsCentre.

 

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.