Prima pagină
SMART Hospitality Display
Samsung Lynk Sinc
Samsung LYNK Sinc 3.0

Samsung LYNK Sinc 3.0

Lync Sinc 3.0

 

Samsung LYNK SINC 3.0 este un sistem integrat, solutie de gestionare a  continutului bazata pe conectivitate IP destinata hotelurilor care utilizeaza infrastructura IP pentru a transmite informatii catre display-urile aflate in camerele de hotel.Prin intermediul LYNK SINC se poate crea un sistem de management al continutului de pe display-urile din interiorul hotelurilor obtinand o  interfata bogata in informatii cu un meniu personalizat, intuitiv unde oaspetii pot beneficia de informatii  despre zona unde isi desfasoara activitatea in acel moment, serviciile oferite de catre hotel precum si solutiile de divertisment existente dar si informatii utile in desfasurarea activitatii.

Sistemul Samsung  Samsung LYNK SINC 3.0 este constituit din urmatoarele elemente:software-ul necesar implementarii, display-urile Samsung pe care ruleaza continutul,serverul central necesar instalarii sotfware-ului.

LYNK SINC 3.0 include patru şabloane de interfaţă diferite, prin care managerii pot ajusta uşor şi rapid tipurile şi listele de meniuri afişate, chiar şi în lipsa unei experienţe în domeniu. Directorii de hotel pot, de asemenea, să personalizeze complet widgeturile instalate în camerele hotelurilor pe televizoarele Smart TV cu fişiere multimedia, precum imagini, fişiere video şi audio.

Samsung LYNK SINC 3.0 este un sistem complex de gestionare a continutului care cuprinde o serie de avantaje imbunatatind modul de administrare a hotelului si creend o experienta de cazare deosebita clientilor:

1.Reducerea costurilor de intretinere:acest  sistem nu implica conectarea unui media player suplimentar creeand un sistem usor de implementat, si gestionat reducerea costurilor de energie si eliminarea serviciilor de mentenanta deoarece toate operatiiunile pot fi efectuate de catre personalul hotelului.

2.Prin intermediul acestei solutii pe display-uri se poate crea un meniu personalizat prin  care sa evidentieze serviciile oferite de catre hotel creeand  si un sistem de promovare a imaginii companiei astfel incat sa fie impresionati oaspetii hotelului.

3.Managerii hotelului pot gestiona continutul display-urilor aflate in interiorul camerelor de hotel putand fi personalizat in functie de categoriile de oaspeti si de tipul activitatii pe care o desfasoara in acel moment.De exemplu daca in interiorul hotelului este realizata o conferinta,  grupul de camere de hotel in care sunt cazati oaspetii pot fi personalizate cu un continut bogat despre programul si tipul activitatilor ce se vor desfasura .De asemenea acestia pot primi mesaje de avertizare privind locatia si ora intalnirilor.Alte informatii utile oferite clientilor pot fi:informatii turistice,prognoza vremii, informatii despre zboruri.

4.Display-urile aflate in camerele de hotel pot fi controlate de la distanta cu ajutorul Link Sinc 3.0.Prin functiile ce pot realizate se remarca:evidentierea operatiunilor de intrare/iesire a clientilor,stabilirea orei de pornire/oprire, verificarea starei retelei,modificarea listei de canale in functie de oaspete.

5. Utilizarea functiei Samsung Smart Hub prin care oaspectii pot avea acces la un continut interactiv prin utlizarea retelelor de socializare direct de pe dispozitiv.

 

Beneficii SMART Hospitality Solution

1.Oferirea clientilor informatii complexe, utile care sa confere o satisfactie ridicata si creearea unei loialitati ridicate asupra hotelului din partea clientilor.

2.Utilizarea infrastructurii IP prin care informatiile sunt furnizate mai rapid fara necesitatea unui dispozitiv suplimentar

3.Reducerea cheltuielilor cu echipamentele si cu mentenanta controland echipamentele dintr-o singura locatie fara a fi nevoie interventia in fiecare camera.

4.Custimizarea interfetei utilizatorului cu diferite fisiere media astfel incat sa incante atentia oaspetilor.

5.Crearea unui sistem centralizat de gestionare a continutului de pe display-urile din camerele oaspetilor in functie de categoria acestora.

 

Lynk Reach 3.0

O solutie flexibila si eficienta de management a continutului pentru display-urile din hoteluri.

Utilizeaza infrastructura de cablu existenta pentru gestionarea display-urilor din interiorul camerelor.

Samsung LYNK REACH 3.0  este solutie de gestionare a  continutului bazata pe conectivitate coaxiala destinata hotelurilor care utilizeaza acest tip infrastructura pentru a gestiona si actualiza informatiile de pe display-urile din camerele oaspetilor, inlocuind metodele traditionale de administrare individuala a camerelor care presupun costuri suplimentare de mentenanta.

Samsung Link Reach este constituit din 2 componente majore:

LYNK REACH 3.0 este o solutie software pentru industria hoteliera cu ajutorul careia se realizeaza o interfata simpla si usor de utilizat.Prin intermediul acestui soft se personalizeaza continutul display-ului cu informatii detaliate despre hotel,imagini, logo, prognoza meteo utilizand infrastructura existenta.

LYNK REACH Server este un echipament care impreuna cu  LYNK REACH permite administrarea unui numar mare de echipamente dintr-o singura locatie.

 

LYNK REACH 3.0 ofera o varietate de functii care simplifica  sistemul de management al hotelului

creand numeroase facilitati destinate clientilor:

1. Cu ajutorul serverului LYNK REACH şi al software-ului LYNK REACH 3.0, managerii de hotel şi administratorii IT pot actualiza şi ajusta televizoarele de la distanţă şi pot oferi o gamă mai vastă de conţinut pe baza semnalelor de radiofrecvenţă.

2. Pe baza infrastructurilor coaxiale, personalul poate actualiza firmware-ul televizoarelor şi poate livra actualizări de conţinut şi mapări de canale cu ajutorul personalului de la faţa locului care, utilizând dispozitive USB clonate, poate actualiza separat afişajele din fiecare cameră. Cu toate acestea, interfaţa LYNK REACH 3.0 oferă posibilităţi de gestionare eficientă a conţinutului de la distanţă, cu ajutorul unui computer, economisind timp şi resurse. Prin această interfaţă, managerii de conţinut pot deja edita şi gestiona rapid informaţiile, iar conţinutul poate fi furnizat de pe Internet prin serverul REACH.

3. LYNK REACH 3.0 oferă, de asemenea, şi un şablon care acceptă reclame, cu canale live pentru difuzarea în zonele publice ale hotelului, cum ar fi afişajele din holuri şi restaurante. Posibilitatea de a include reclame pe aceste afişaje în timpul difuzărilor ce confera venituri suplimentare pentru hoteluri.

4. Managerii hotelului pot gestiona continutul display-urilor aflate in interiorul camerelor de hotel putand fi personalizat in functie de categoriile de oaspeti si de tipul activitatii pe care o desfasoara in acel moment.De exemplu daca in interiorul hotelului este realizata o conferinta,  grupul de camere de hotel in care sunt cazati oaspetii pot fi personalizate cu un continut bogat despre programul si tipul activitatilor ce se vor desfasura .De asemenea acestia pot primi mesaje de avertizare privind locatia si ora intalnirilor.Alte informatii utile oferite clientilor pot fi:informatii turistice,progrniza vremii, informatii despre zboruri

 

 

Lync Sinc 3.0

 

Functionalitati

1.Îmbunătăţiţi experienţa vizuală a oaspeţilor şi reduceţi totodată costul total de întreţinere

Îmbunătăţiţi experienţa vizuală a oaspeţilor şi reduceţi totodată costul total de întreţinere

Samsung LYNK SINC 3.0 oferă posibilităţi de comunicare între sistemul anterior al unui hotel, cum ar fi un sistem de gestionare a proprietăţii (PMS), Samsung Smart Hub şi ecranele TV din camere. LYNK SINC 3.0 elimină necesitatea unui receiver separat, ceea ce simplifică configurarea şi gestionarea sistemului, reduce consumul de energie şi elimină dezordinea din camere cauzată de receiver, modem şi cabluri. Singurele elemente necesare pentru a rula LYNK SINC 3.0 sunt software-ul, afişajele compatibile Samsung, un cablu de reţea şi serverul deja existent pentru instalarea software-ului. LYNK SINC 3.0 dă posibilitatea de a gestiona centralizat sute de afişaje de hotel, cu modalităţi de control cum ar fi gruparea oaspeţilor pentru livrarea de conţinut diferenţiat, monitorizarea stării televizoarelor şi gestionarea afişajelor. Soluţia încorporată scade, de asemenea, nevoia de efort şi întreţinere externă şi, deoarece toate funcţiile pot fi efectuate simplu de către personalul hotelului, fără echipament suplimentar, costul total de întreţinere (TCO) fiind, astfel, redus.

 

2.Creaţi şi prezentaţi cu uşurinţă o identitate unică a hotelului, cu o interfaţă care oferă posibilitatea personalizării

Creaţi şi prezentaţi cu uşurinţă o identitate unică a hotelului, cu o interfaţă care oferă posibilitatea personalizării

Cu Samsung LYNK SINC 3.0, hotelurile pot oferi oaspeţilor o varietate de informaţii prin meniul unic, personalizat de pe afişaj. Interfaţa care poate fi personalizată are un aspect tip grilă detaliat şi oferă posibilitatea personalului hotelier să proiecteze conţinut legat de imaginea companiei şi să impresioneze oaspeţii. LYNK SINC 3.0 include patru şabloane de interfaţă diferite, prin care managerii pot ajusta uşor şi rapid tipurile şi listele de meniuri afişate, chiar şi în lipsa unei experienţe în domeniu. Directorii de hotel pot, de asemenea, să personalizeze complet widgeturile instalate în camerele hotelurilor pe televizoarele Smart TV cu fişiere multimedia, precum imagini, fişiere video şi audio.

 

3.Personalizaţi conţinutul camerelor pentru un anumit grup de oaspeţi sau pentru un eveniment

Personalizaţi conţinutul camerelor pentru un anumit grup de oaspeţi sau pentru un eveniment

LYNK SINC 3.0 reduce complexitatea gestionării conţinutului TV oferind de conţinut pentru grupuri de camere, precum şi posibilităţi de gestionare a televizoarelor şi a reţelei, printre care: 

• Posibliitatea de a grupa camerele de oaspeţi şi de a afişa conţinut în funcţie de client şi de datele evenimentului. Managementul de grup dă posibilitatea personalului hotelier de a oferi servicii personalizate, cum ar fi anunţuri specifice adresate oaspeţilor unui anumit grup. De exemplu, un număr de camere folosite pentru o convenţie pot fi configurate pentru a primi mesaje pop-up care să avertizeze oaspeţii cu privire la ora şi locaţia întâlnirii. Se poate alege şi difuzarea unui anumit tip de conţinut în unele camere, cum ar fi conţinut pentru copii în camerele unde sunt găzduite familii. Datorită acestui nivel de personalizare, oaspeţii se simt bine primiţi şi au parte de un nivel ridicat de ospitalitate.

• Gestionarea canalelor; având posibilitatea de a crea şi de a edita listele de canale după gen şi tipul de oaspete, LYNK SINC 3.0 creează şi afişează canale diferite în funcţie de gen şi de tipul de oaspete. Afişarea personalizată a canalelor poate fi implementată în fiecare cameră în parte. De exemplu, pentru o familie poate fi creată o listă numai cu canale pentru copii. Este de asemenea disponibilă şi maparea listei de canale, pentru atribuirea unor numere specifice anumitor canale. În plus, pentru fiecare grup poate fi utilizată o anumită limbă.


4.Gestionaţi eficient televizoarele din camerele de oaspeţi de la distanţă, pentru a economisi timp şi costuri

Gestionaţi eficient televizoarele din camerele de oaspeţi de la distanţă, pentru a economisi timp şi costuri

Managerii IT pot controla de la distanţă televizorul din fiecare cameră printr-un singur pas cu ajutorul soluţiei LYNK SINC 3.0 şi pot confirma starea operaţiunilor de sosire sau plecare din fiecare cameră, precum şi starea reţelei. Personalul hotelier poate să selecteze un televizor sau un grup de televizoare şi să programeze de la distanţă ora de pornire sau de oprire a acestora, precum şi activităţile de actualizare de firmware şi chiar de repornire. Aceste posibilităţi oferă o modalitate eficientă pentru personalul hotelier de a economisi timp şi efort, inclusiv costurile de manoperă şi întreţinere, întrucât aceştia nu vor mai trebui să viziteze camerele de fiecare dată când este solicitată o modificare. Managerii IT pot crea, de asemenea, mesaje de bun venit, care să fie afişate pe ecran atunci când un oaspete soseşte.

 

5.Prezentaţi oaspeţilor o ofertă mai bogată de conţinut şi aplicaţii TV

Prezentaţi oaspeţilor o ofertă mai bogată de conţinut şi aplicaţii TV

Cu LYNK SINC 3.0, oaspeţii pot fi întâmpinaţi cu acelaşi conţinut interactiv distractiv ca şi cel de care se bucură pe dispozitivele personale. Samsung Smart Hub reprezintă o poartă către o multitudine de aplicaţii bazate pe web, oferind clienţilor mai mult decât canalele TV tradiţionale. Cu ajutorul tehnologiei Smart Hub, oaspeţii pot accesa comod site-urile unor reţele de socializare prin reţeaua IP a hotelului, pentru a obţine conţinut TV pe baza necesităţilor personale. Smart Hub dă, de asemenea, posibilitatea oaspeţilor de a utiliza aplicaţii de Internet în acelaşi mod în care le utilizează pe alte dispozitive, oferind o experienţă plăcută de tipul „acasă departe de casă”.

6.Îmbunătăţiţi experienţa oaspeţilor prin accesul uşor la informaţii valoroase, în timp real

Îmbunătăţiţi experienţa oaspeţilor prin accesul uşor la informaţii valoroase, în timp real

Cu LYNK SINC 3.0, personalul hotelier poate oferi oaspeţilor o experienţă personalizată, creată în funcţie de programele sau motivele şederii acestora. Oaspeţii pot accesa cu uşurinţă conţinut cum ar fi serviciile hotelului, informaţii turistice, rapoarte meteo, informaţii despre zboruri şi multe altele, în mai multe limbi, pe televizoarele din cameră. De exemplu, televizoarele din camerele unor participanţi la o convenţie pot afişa o interfaţă de utilizator şi un meniu particularizate, specifice conferinţei, cum ar fi locaţiile evenimentelor, avertismente pentru întâlniri şi opţiuni de distracţie. În plus, pot fi afişate informaţiile despre evenimentele locale şi cele pentru turişti, reducerile disponibile, precum şi altele, pentru accesul rapid şi simplu al oaspeţilor.

 

Lync Reach 3.0

 

Functionalitati

1.Beneficiaţi de infrastructura coaxială existentă pentru a simplifica gestionarea conţinutului şi a televizoarelor

Beneficiaţi de infrastructura coaxială existentă pentru a simplifica gestionarea conţinutului şi a televizoarelor

LYNK REACH 3.0 este o soluţie software integrată de la Samsung, oferită împreună cu serverul LYNK REACH, care îi ajută pe proprietarii de hoteluri să gestioneze şi să transmită conţinut pe televizoarele din camerele oaspeţilor. Serverul LYNK REACH comunică cu Property Management Server (PMS) şi cu internetul, livrând automat pe televizoarele din camerele oaspeţilor informaţii despre conţinutul serviciilor. Cu ajutorul serverului LYNK REACH şi al software-ului LYNK REACH 3.0, managerii de hotel şi administratorii IT pot actualiza şi ajusta televizoarele de la distanţă şi pot oferi o gamă mai vastă de conţinut pe baza semnalelor de radiofrecvenţă.

2.Gestionaţi simplu, de la distanţă, afişajele şi conţinutul din camere, pentru a maximiza eficienţa

Gestionaţi simplu, de la distanţă, afişajele şi conţinutul din camere, pentru a maximiza eficienţa

Pe baza infrastructurilor coaxiale, personalul poate actualiza firmware-ul televizoarelor şi poate livra actualizări de conţinut şi mapări de canale cu ajutorul personalului de la faţa locului care, utilizând dispozitive USB clonate, poate actualiza separat afişajele din fiecare cameră. Cu toate acestea, interfaţa LYNK REACH 3.0 oferă posibilităţi de gestionare eficientă a conţinutului de la distanţă, cu ajutorul unui computer, economisind timp şi resurse. Prin această interfaţă, managerii de conţinut pot deja edita şi gestiona rapid informaţiile, iar conţinutul poate fi furnizat de pe Internet prin serverul REACH.

3.Personalizaţi mesajul hotelului printr-o interfaţă de utilizator care poate fi personalizată complet şi uşor

Personalizaţi mesajul hotelului printr-o interfaţă de utilizator care poate fi personalizată complet şi uşor

Fiind echipată cu interfeţe familiare şi intuitive, soluţia LYNK REACH 3.0 ajută managerii de conţinut să editeze şi să gestioneze rapid informaţiile şi să le implementeze în timp real. Interfaţa conţine un meniu simplificat, cu o ierarhie a setărilor în formă de arbore, care se aseamănă cu sistemul de foldere a unui computer. Soluţia prezintă elemente vizuale îmbunătăţite, care ajută angajaţii să găsească setările sau elementele rapid şi uşor. Interfaţa dă posibilitatea managerilor de hotel să introducă imagini, videoclipuri sau text şi să repoziţioneze sau să redimensioneze elementele. LYNK REACH 3.0 oferă, de asemenea, şi o secţie cu şabloane care pot fi personalizate complet, uşor de utilizat, pentru a ajuta managerii de conţinut să configureze un portal de conţinut cu mesaje şi imagini de fundal editabile.

4.Generaţi venituri suplimentare prin publicitatea de pe ecran

Generaţi venituri suplimentare prin publicitatea de pe ecran

Hotelurile pot furniza reclame promoţionale cu privire la facilităţi sau la ofertele speciale direct în camerele de hotel printr-o bandă derulantă de pe afişajele din camere. LYNK REACH 3.0 oferă, de asemenea, şi un şablon care acceptă reclame, cu canale live pentru difuzarea în zonele publice ale hotelului, cum ar fi afişajele din holuri şi restaurante. Posibilitatea de a include reclame pe aceste afişaje în timpul difuzărilor oferă un flux suplimentar de venituri pentru hoteluri.

5.Personalizaţi conţinutul din camere pentru anumite segmente de public

Personalizaţi conţinutul din camere pentru anumite segmente de public

Hotelurile pot oferi oaspeţilor conţinut TV personalizat, în funcţie de grupul de camere, pentru a ajusta experienţa oaspeţilor şi pentru a furniza informaţii relevante şi oportune. Managerii pot crea grupuri de afişaje cu conţinut dedicat, anunţuri sau liste de canale pentru anumite grupuri de oaspeţi, o soluţie ideală pentru direcţionarea informaţiilor către anumite grupuri precum participanţii la o convenţie. De exemplu, un număr de camere folosite pentru o conferinţă pot fi configurate pentru a primi mesaje care să avertizeze oaspeţii cu privire la ora şi locaţia întâlnirii.

6.Livraţi informaţii rapide şi potrivite oaspeţilor hotelului

Livraţi informaţii rapide şi potrivite oaspeţilor hotelului

Pentru oaspeţii hotelurilor, LYNK REACH 3.0 oferă acces rapid şi comod la informaţii relevante. Oaspeţii pot accesa rapid conţinut cum ar fi servicii hoteliere, rapoarte meteo în timp real, informaţii despre zboruri şi multe altele, în mai multe limbi, pe televizoarele din cameră. Informaţiile despre evenimentele locale şi cele turistice pot fi, de asemenea, afişate pentru un acces al oaspeţilor rapid şi uşor. Samsung şi LYNK sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Samsung Electronics Co., Ltd.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.