Prima pagină
SMART Hospitality Display
Samsung Lynk Reach
Samsung LYNK Reach

Samsung LYNK Reach

Samsung LYNK Reach

O solutie flexibila si eficienta de management a continutului pentru display-urile din hoteluri.

Utilizeaza infrastructura de cablu existenta pentru gestionarea display-urilor din interiorul camerelor.

Samsung LYNK REACH  este solutie de gestionare a  continutului bazata pe conectivitate coaxiala destinata hotelurilor care utilizeaza acest tip infrastructura pentru a gestiona si actualiza informatiile de pe display-urile din camerele oaspetilor, inlocuind metodele traditionale de administrare individuala a camerelor care presupun costuri suplimentare de mentenanta.

Samsung Link Reach este constituit din 2 componente majore:

LYNK REACH este o solutie software pentru industria hoteliera cu ajutorul careia se realizeaza o interfata simpla si usor de utilizat.Prin intermediul acestui soft se personalizeaza continutul display-ului cu informatii detaliate despre hotel,imagini, logo, prognoza meteo utilizand infrastructura existenta.

LYNK REACH Server este un echipament care impreuna cu  LYNK REACH permite administrarea unui numar mare de echipamente dintr-o singura locatie.

 

LYNK REACH ofera o varietate de functii care simplifica  sistemul de management al hotelului

creand numeroase facilitati destinate clientilor:

1. Cu ajutorul serverului LYNK REACH şi al software-ului LYNK REACH, managerii de hotel şi administratorii IT pot actualiza şi ajusta televizoarele de la distanţă şi pot oferi o gamă mai vastă de conţinut pe baza semnalelor de radiofrecvenţă.

2. Pe baza infrastructurilor coaxiale, personalul poate actualiza firmware-ul televizoarelor şi poate livra actualizări de conţinut şi mapări de canale cu ajutorul personalului de la faţa locului care, utilizând dispozitive USB clonate, poate actualiza separat afişajele din fiecare cameră. Cu toate acestea, interfaţa LYNK REACH oferă posibilităţi de gestionare eficientă a conţinutului de la distanţă, cu ajutorul unui computer, economisind timp şi resurse. Prin această interfaţă, managerii de conţinut pot deja edita şi gestiona rapid informaţiile, iar conţinutul poate fi furnizat de pe Internet prin serverul REACH.

3. LYNK REACH oferă, de asemenea, şi un şablon care acceptă reclame, cu canale live pentru difuzarea în zonele publice ale hotelului, cum ar fi afişajele din holuri şi restaurante. Posibilitatea de a include reclame pe aceste afişaje în timpul difuzărilor ce confera venituri suplimentare pentru hoteluri.

4. Managerii hotelului pot gestiona continutul display-urilor aflate in interiorul camerelor de hotel putand fi personalizat in functie de categoriile de oaspeti si de tipul activitatii pe care o desfasoara in acel moment.De exemplu daca in interiorul hotelului este realizata o conferinta,  grupul de camere de hotel in care sunt cazati oaspetii pot fi personalizate cu un continut bogat despre programul si tipul activitatilor ce se vor desfasura .De asemenea acestia pot primi mesaje de avertizare privind locatia si ora intalnirilor.Alte informatii utile oferite clientilor pot fi:informatii turistice,progrniza vremii, informatii despre zboruri

 

1.Beneficiaţi de infrastructura coaxială existentă pentru a simplifica gestionarea conţinutului şi a televizoarelor

Beneficiaţi de infrastructura coaxială existentă pentru a simplifica gestionarea conţinutului şi a televizoarelor

LYNK REACH este o soluţie software integrată de la Samsung, oferită împreună cu serverul LYNK REACH, care îi ajută pe proprietarii de hoteluri să gestioneze şi să transmită conţinut pe televizoarele din camerele oaspeţilor. Serverul LYNK REACH comunică cu Property Management Server (PMS) şi cu internetul, livrând automat pe televizoarele din camerele oaspeţilor informaţii despre conţinutul serviciilor. Cu ajutorul serverului LYNK REACH şi al software-ului LYNK REACH, managerii de hotel şi administratorii IT pot actualiza şi ajusta televizoarele de la distanţă şi pot oferi o gamă mai vastă de conţinut pe baza semnalelor de radiofrecvenţă.

2.Gestionaţi simplu, de la distanţă, afişajele şi conţinutul din camere, pentru a maximiza eficienţa

Gestionaţi simplu, de la distanţă, afişajele şi conţinutul din camere, pentru a maximiza eficienţa

Pe baza infrastructurilor coaxiale, personalul poate actualiza firmware-ul televizoarelor şi poate livra actualizări de conţinut şi mapări de canale cu ajutorul personalului de la faţa locului care, utilizând dispozitive USB clonate, poate actualiza separat afişajele din fiecare cameră. Cu toate acestea, interfaţa LYNK REACH oferă posibilităţi de gestionare eficientă a conţinutului de la distanţă, cu ajutorul unui computer, economisind timp şi resurse. Prin această interfaţă, managerii de conţinut pot deja edita şi gestiona rapid informaţiile, iar conţinutul poate fi furnizat de pe Internet prin serverul REACH.

3.Personalizaţi mesajul hotelului printr-o interfaţă de utilizator care poate fi personalizată complet şi uşor

Personalizaţi mesajul hotelului printr-o interfaţă de utilizator care poate fi personalizată complet şi uşor

Fiind echipată cu interfeţe familiare şi intuitive, soluţia LYNK REACH ajută managerii de conţinut să editeze şi să gestioneze rapid informaţiile şi să le implementeze în timp real. Interfaţa conţine un meniu simplificat, cu o ierarhie a setărilor în formă de arbore, care se aseamănă cu sistemul de foldere a unui computer. Soluţia prezintă elemente vizuale îmbunătăţite, care ajută angajaţii să găsească setările sau elementele rapid şi uşor. Interfaţa dă posibilitatea managerilor de hotel să introducă imagini, videoclipuri sau text şi să repoziţioneze sau să redimensioneze elementele. LYNK REACH oferă, de asemenea, şi o secţie cu şabloane care pot fi personalizate complet, uşor de utilizat, pentru a ajuta managerii de conţinut să configureze un portal de conţinut cu mesaje şi imagini de fundal editabile.

4.Generaţi venituri suplimentare prin publicitatea de pe ecran

Generaţi venituri suplimentare prin publicitatea de pe ecran

Hotelurile pot furniza reclame promoţionale cu privire la facilităţi sau la ofertele speciale direct în camerele de hotel printr-o bandă derulantă de pe afişajele din camere. LYNK REACH oferă, de asemenea, şi un şablon care acceptă reclame, cu canale live pentru difuzarea în zonele publice ale hotelului, cum ar fi afişajele din holuri şi restaurante. Posibilitatea de a include reclame pe aceste afişaje în timpul difuzărilor oferă un flux suplimentar de venituri pentru hoteluri.

5.Personalizaţi conţinutul din camere pentru anumite segmente de public

Personalizaţi conţinutul din camere pentru anumite segmente de public

Hotelurile pot oferi oaspeţilor conţinut TV personalizat, în funcţie de grupul de camere, pentru a ajusta experienţa oaspeţilor şi pentru a furniza informaţii relevante şi oportune. Managerii pot crea grupuri de afişaje cu conţinut dedicat, anunţuri sau liste de canale pentru anumite grupuri de oaspeţi, o soluţie ideală pentru direcţionarea informaţiilor către anumite grupuri precum participanţii la o convenţie. De exemplu, un număr de camere folosite pentru o conferinţă pot fi configurate pentru a primi mesaje care să avertizeze oaspeţii cu privire la ora şi locaţia întâlnirii.

6.Livraţi informaţii rapide şi potrivite oaspeţilor hotelului

Livraţi informaţii rapide şi potrivite oaspeţilor hotelului

Pentru oaspeţii hotelurilor, LYNK REACH oferă acces rapid şi comod la informaţii relevante. Oaspeţii pot accesa rapid conţinut cum ar fi servicii hoteliere, rapoarte meteo în timp real, informaţii despre zboruri şi multe altele, în mai multe limbi, pe televizoarele din cameră. Informaţiile despre evenimentele locale şi cele turistice pot fi, de asemenea, afişate pentru un acces al oaspeţilor rapid şi uşor. Samsung şi LYNK sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Samsung Electronics Co., Ltd.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.