Prima pagină
SMART Signage
Samsung Videowall
Samsung Display Profesional SMART Signage VideoWall UD46E-C

Samsung Display Profesional SMART Signage VideoWall UD46E-C

Informeaza si interactioneaza cu publicul utilizand Video Wall-uri profesionale Samsung din seria UDE

Solutie puternica de Video Wall cu calibrare avansata a culorilor si rama foarte subtire.

Seria Samsung UDE-C SMART Signage video wall permite administrarea si afisarea unui continut vizual bogat si puternic intr-un mod simplu si eficient. Optimizat pentru spatiile comerciale de interior, zona corporate sau spatii publicate, seria de video wall-uri profesionale Samsung revolutioneaza panorile pentru afisare de dimensiuni mari oferind continut de inalta rezolutie cu o acuratete de afisare a culorilor si a luminozitatii unice in industrie. Prin combinarea beneficiilor oferite de solutia Digital Signage Samsung cu o imagine fara iregularitati, margini ultra subtiri si un ecran profesional de ultima generatie, video wall-urile Samsung UDE-C permit afisarea de continut digital cu impact superior asupra audientei.

Rezumat specificatii

 
Panel Type D-LED DID Contrast Ratio 3500:1
Resolution 1920 X 1080(FHD) Bezel Width 3.7mm(U/L), 1.8mm(R/B)
Brightness 500 Environment ENERGY STAR 6.0 (USA)
Connectivity Input RGB Analog D-SUB, DVI-D, Display Port 1.2
VIDEO HDMI1,HDMI2
AUDIO Stereo mini Jack
USB Only F/W upgrade
Output RGB DP1.2(Loop-out)
VIDEO N/A
AUDIO Stereo mini Jack
POWER OUT N/A
EXTERNAL CONTROL RS232C(in/out), RJ45
EXTERNAL SENSOR Detachable type(IR, Ambient)

 

Rezumat caracteristicii

 
Caracteristici Beneficii
Functionalitate 24/7 Comunica catre clienti 24/7 printr-o fiabilitate ridificata.
Luminozitate 500-nit  Luminozitatea de 500-nit (cd/m2) iti permite sa transmiti imagini cu o vizibilitate ridicata in orice conditii de iluminare.
Rama super subtire - 5.5mm  Video wall-urile UDE-C avand o rama super ingusta grosimea spatiului dintre 2 ecrane este de 5.5 mm (bazel-to-bazel) rezultata din alaturarea a doua rame (3.7mm rama in partea stanga(left) si sus(top side) plus 1.8mm rama in partea drapta(right) si jos(buttom side) mentine centrul atentiei asupra continutului si nu asupra ecranului in sine.
Calibrare avansata realizata in fabrica

Orice iregularitate a luminii, contrastului sau modului de afisare al culorilor are un impact asupra intregului video wall. Pentru a elimina aceste variatii de afisare a culorilor, Seria de video wall-uri Samsung UDE beneficiaza de calibrare avansata inca din procesul de fabricatie. Dupa calibrare ecranele ofera o uniformitate a imaginii de neegalat in industrie cu peste 90% culoare optima pe intreaga suprafata a ecranului. Tot prin procesul de calibrare se obtine un balans de alb (white balance) superior. 

Software gratuit pentru calibrarea culorilor (Samsung Color Expert)

Utilizatorul poate ajusta luminozitatea si uniformitatea culori intr-un mod facil folosind software-ul Samsung gratuit, Samsung Color Expert. Modul avansat de management al culorilor asigura uniformitate superioara si consistenta in afisarea culorilor, acest lucru recomanda seria UDE de video wall-uri pentru instalari de dimensiuni mari.

Cel mai pun pun panou LED

Panoul V-PID instalat pe seria UDE-B asigura o calitate superioara a ecranului prin prevenirea fenomenului de intunecare a ecranului chiar si dupa perioade foarte lungi de utilizare. In plus, aceste panouri sunt supuse unei pre-calibrari  foarte amanuntite.

Afiseaza continut UHD pe video-walluri de dimensiuni mari (5 x 5 ecrane)

Fiind primul video wall din indistruie echipat cu o conexiune DisplayPort (DP) 1.2 si porturi HDMI, ecranele Samsung UDE-C pot afisa continug Ultra-High Definition (UHD) pe intreaga configuratie a  video wall-ului pana la maxim (5x5 ecrane) fara a fi necesara achizitia de echipamente scumpe de distributie semnal.

Suporta SIGNAGE PLAYER BOX 

Signage Player Box de la Samsung este o alternativa eficienta dpdv al costului la sistemele complexe de video wall. Prin combinarea tuturor functiilor de care ai nevoie intr-un singur echipament, poti simplifica instalarea video wall-ului pentru a maximiza performanta si pentru a micsora costurile si dezordinea. Solutia Signage Player Box este echipata cu un procesor puternic Quad Core care ofera functionalitatea unui PC sau a unui media player. Transforma astfel un video wall simplu intr-un video wall de inalta performanta prin utilizarea solutiei de management Magicinfo S3.

(Optional) Suport video wall pentru perete/stativ

Pentu a face instalarea unui video wall mai simplu de realizat, iti putem livra o solutie ergonomica care permite ajustarea pozitiei ecramului atat pan (3 directii) cat si tilt (2 axe) simultan.

Direct LED (d-LED) BLU

(backlight unit)

Realizeaza o experienta de vizualizare deosebita in timp ce reduci consumul general de energie.

Atinge calitatea imaginii extrema datorita calibrarii avansate din fabrica

Orice iregularitate in luminozitatea si precizia culorii a video wall-ului peste mai multe ecrane poate afecta negativ experienta audientei. Pentru a elimina aceste diferente in expresia culorii si a mentine o prezentare complet aliniata, consistenta si captivanta, video wall-urile Samsung din seria UDE sunt caracterizate de calibrare avansata din fabrica, tehnologii inovative si unelte exceptionale de calibrare pentru utilizator. Calibrarea Samsung in mai multe etape regleaza ecranele din video wall pana la uniformitatea luminozitatii si culorii de cea mai inalta performanta pe parcursul fiecarui ecran out-of-the-box.

Dupa calibrare, ecranele ofera uniformitate locala de mai mult de 90 de procente pentru o precizie a culorii din fruntea industriei optima peste intreg ecranul. Prin procesul de calibrare ecranele capata de asemenea balans de alb (white balance) superior.*

In plus fata de calibrarea riguroasa din fabrica, utilizatorii pot controla luminozitatea si uniformitatea culorii convenabil cu Samsung Color Expert, un program foarte puternic oferit gratuit. Prin intermediul acestor solutii de management avansat a culorii, seria UDE de video wall-uri acorda prezentarilor de mare amploare uniformitate, consistenta si performanta superioara pentru expresia culorii ideala.

Captiveaza audientele printr-o rama ingusta si panoul optimizat din proiectare

Calitatea imbunatatita a panourilor din video wall-ul samsung UDE-C dispun de calitatea imaginii si claritatea necesara pentru a difuza eficient continut promotional si informational cu audiente tinta. Oferind un design cu un spatiu super-ingust dintre 2 ecrane de 5.5 mm (bazel-to-bazel) rezultat din alaturarea a doua rame (3.7mm rama in partea stanga(left) si sus(top side) plus 1.8mm rama in partea drapta(right) si jos(bottom side)), ecranul creeaza o experienta practic neintrerupta de vizualizare pentru a mentine audienta concentrata asupra continutului si nu asupra ecranului in sine. Odata cu unirea mai multor ecrane , utilizatorii si audientele beneficiaza de o experienta fara intreruperi si calitatea vibranta a imaginii a video wall-ului UDE-C.

Cand sunt expuse unor conditii de mediu variate, panourile din video wall prezinta riscul pierderii calitatii imaginii datorita distorsiunii si prezentarii neuniforme a culorii. Pentru a asigura claritate consistenta a ecranului si livrarea neintrerupta a mesajelor in orice mediu operational, video wall-urile Samsung UDE-C trec prin teste de performanta riguroase. Fiecare ecran contine un panou ranforsat care impiedica efectele caldurii, vremii si altor conditii care induc stres. Ca rezultat panourile superioare Samsung previn intunecarea ecranului, scurgeri de lumina precum si alte deteriorari in calitatea imaginii. In plus un panou anti-stralucire(anti-glare) garanteaza ca mesajele ajung la audientele relevante cu deranj minim din cauza reflectiei luminii. Toate aceste imbunatatiri in calitatea panoului asigura livrarea pe termen lung a continuturilor briliante si o experienta a vizualizarii excetionale.

Obtine calitatea imaginii UHD fara dispozitive aditionale prin tehnologie din fruntea industriei

Odata cu cresterea dimensiunii, rezolutia continutului devine din ce in ce mai importanta pentru a oferi continut convingator. Fiind primul video wall din indistruie echipat cu o conexiune DisplayPort (DP) 1.2 si porturi HDMI, ecranele Samsung UDE-C pot afisa continut Ultra-High Definition (UHD) pe intreaga configuratie a video wall-ului pana la maxim (5x5 ecrane) fara a fi necesara achizitia de echipamente scumpe de distributie semnal. In comparatie cu video wall-urile conventionale care de obicei necesita echipamente aditionale si pot acomoda aranjamente doar pana la 2x2, prezentarea UHD a seriei UDE reprezinta o imbunatatire drastica. Suportand legarea in lant (daisy chain) a ecranelor cu HDCP (High-Bandwidth Content Protection), seria UDE de video wall-uri poate afisa de asemenea continut UHD ca de exemplu TV in direct sau discuri Blu-Ray, fara a fi necesara achizitia echipamentelor aditionale, astfel minimizand costul desfasurarii multiplelor ecrane ca parte a unor semnalizari promotionale sau prezentari informationale de scara larga.

Inalta performanta in lizibilitatea si durabilitatea ecranelor pentru mediul tau de afaceri

Seria Samsung UDE-C de video wall-uri ofera o experienta continuu captivanta prin lizibilitate si durabilitate de inalta performanta. Fiind proiectate pentru functionalitate continua 24/7 in medii dificile, seria UDE-C functioneaza la viteza afacerii tale fara a face rabat la performanta sau calitate. Ecranele ofera luminozitate 500nit pentru a difuza imagini vii, foaste lizibile si mesaje vizuale in conditii de iluminare diverse.

Totalitatea acestor caracteristici de proiectare incorporate fac seria UDE-C de video wall-uri ideala pentru difuzarea de ontinut si informatii in medii de folosinta care necesita lizibilitate ridicata ca de exemplu terminale de transport, mall-uri de cumparaturi, receptii si camere de control.

Un suport pentru perete* subtire, usor de configurat si adaptat nevoilor afacerii tale

Seria versatila Samsung UDE-C de video wall-uri vine echipata cu o gama de caracteristici usor de utilizat pentru a asigura o instalare lina complementara nevoilor tale operationale specifice. Ecranele vin cu un suport subtire in fruntea industriei cu o adancime de 39mm pentru instalare si calibrare usoara care va tine fiecare ecran pe pozitie fara a distrage audienta. Precum suportul este adaptat dimensiunilor video wall-ului, utilizatorii pot instala cu usurinta suportul primul si potrivi ecranele in video wall. Acest model usor de utilizat elimina necesitatea masurarii suportului si calcularea spatriului la dimensiunea potrivita, lucru care poate fi observat la sistemele ordinare de montaj a video wall-urilor. Odata instalat, sistemul ofera reglaje pe axe tri-dimensionale, incluzand axa X(sus-jos cu juruburi rotative); axa Y(stanga-dreapa cu miscarea sinei); si axa Z(capabilitate pop-up impins-tras), pentru alinierea fara efort a ecranelor individuale pentru a forma o prezentare continua, fara spatii. Acesta consistenta dimensionala si reglare usoara evita nevoia dezmembrarii intregului video-wall daca o regiune specifica necesita ajustare.

*Suportul de perete necesita achizitionare separata 

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.