Prima pagină
SMART Signage TV
Shop TV
Samsung Display Profesional SMART Signage TV RM40D

Samsung Display Profesional SMART Signage TV RM40D

Televizor SMART Signage pentru afacerea ta smart. Atrage clientii prin TV si digital signage intr-un singur produs.

Un nou tip de TV realizat special pentru afaceri mici. Foloseste SMART Signage TV pentru a realiza campanii publicitare in locatie afisate alaturi de televiziune live.

Realizeaza un impact vizual puternic cu Samsung SMART Signage TV. Impresioneaza-ti clientii cu mesaje digital si programe TV utilizand o solutie fiabila. SMART Signage TV ofera o solutie de afisare simpla si completa ce elimina  necesitatea achizitionarii de echipamente suplimentare. Urmareste cresterea vanzarilor prin utilizarea unui echipamente profesional ce oferta multiple posibilitati de afisare: split screen, afisare in mod portret, imagini Picture in Picture. Poti creea continut digital convingator, care informeaza si motiveaza clientii, fara a fi necesara experienta prealabila in realizarea de continut digital. Si spre deosebire de televizoarele conventionale care se pot supraincalzii sau defecta cand sunt folosite perioade indelungate, poti utiliza SMART Signage TV pentru pana la 16 ore pe zi. 

 

Rezumat specificatii

 
Panel Type 60Hz LED BLU Contrast Ratio 5000:1
Resolution 1920 X 1080(FHD) Bezel Width 9.5mm (Bottom 15.0mm)
Brightness 350 Environment ErP TV
Connectivity Input RGB Analog D-Sub
VIDEO HDMI1, HDMI2, Composite
AUDIO Stereo mini Jack
USB N/A
Output RGB N/A
VIDEO N/A
AUDIO Stereo mini Jack
POWER OUT N/A
EXTERNAL CONTROL N/A
EXTERNAL SENSOR N/A

Rezumat caracteristici

 
Caracteristici Beneficii
Garantat pentru utilizare comerciala

Samsung SMART Signage TV sunt realizate pentru a functiona neintrerupt 16 ore pe zi, si vin cu o garantie de 3 ani.

Suport de perete si stand inclus

Instalareaza ecranul intr-un timp foarte scurt. Toate componentele necesare pentru instalarea si configurarea ecranului, inclusiv un kit de fixare pe pere (mini wall mount) precum si un stand pentru instalarea pe masa, sunt incluse in cutie. Samsung SMART Signage TV ofera posibilitatea de instalare in modul portret pentru a putea afisa mesajele in modul cel mai favorabil afacerii tale.

MagicInfo Express Software

MagicInfo Express este o solutie software simpla dar puternica care te ajuta sa realizez promotii si sa le afisezi pe ecran intr-o ordine prestabilita. Promotiile pot fi pe baza unui program pe ore si zile ale saptamanii. Software-ul MagicInfo Express este livrat gratuit impreuna cu toate televizoarele Samsung SMART Signage TV. 

Wi-Fi integrat si AP

Spre deosebire de alte televizare care necesita achizitionarea unui dongle Wi-Fi separat, Samsung SMART Signage TV are o solutie Wi-Fi integrat pentru o conectare facila. Prin aceasta puteti incarca si afisa usor continut de pe dispozitivul mobil direct pe Signage TV. Cu Samsung SMART Signage TV, ai posibilitatea sa editezi de pe un dispozitiv mobil promotiile afisate. 

Libraria cu template-uri

Samsung SMART Sigange TV furnizeaza instrumente intuitive pentru realizarea si editarea promotiilor, precum si pentru realizarea programului de difuzarea al acestora. Samsung pune la dispozitie peste 200 de sabloane (template-uri) - una dintre cele mai mari colectii disponibile - pentru a iti oferii o flexibilitatea sporita cand realizezi continut digital. Cu solutia de management MagicInfo Express, poti creea si edita continutul direct de pe PC.

Functia pivot

Roteste ecranul cu pana la 90 de grade. Acest lucru permite instalarea ecranului atat in modul orizontal cat si vertical.

 

Un afişaj fiabil şi durabil care ţine pasul cu compania dvs.

SMART Signage TV combină calitatea imaginii de la Samsung, recunoscută pe plan mondial, cu tehnologiile de nivel comercial, pentru o utilizare fiabilă şi continuă. Este mai durabil decât televizoarele convenţionale de consum, care sunt proiectate să funcţioneze numai 8 ore pe zi. Afişajele SMART Signage TV pot să ruleze până la 16 ore pe zi, chiar în condiţii dificile, la niveluri ridicate de temperatură sau de umiditate. Această fiabilitate este susţinută de o garanţie de 3 ani, depăşind cu mult garanţiile tipice ale televizoarelor pentru consumatori, care se extind pentru o perioadă sub un an dacă sunt utilizate pentru uz comercial.

 

Conţinutul dvs., în modul dorit de dvs., fără nicio problemă

Vi se pare că este greu să creaţi şi să prezentaţi conţinut cu aspect profesionist? Mai gândiţi-vă o dată. SMART Signage TV oferă instrumente uşor de utilizat pentru a crea, a edita, a programa şi a implementa cu uşurinţă conţinut. Soluţia oferă peste 150 de şabloane – una dintre cele mai mari colecţii disponibile – pentru a vă oferi o flexibilitate mai mare la crearea designului pentru conţinut. Cu soluţia simplă de gestionare a conţinutului de la Samsung, MagicInfo Express, puteţi să creaţi uşor conţinut pe PC. În plus, spre deosebire de alte produse de tipul televizoarelor, care necesită conectarea unei chei hardware Wi-Fi separate, SMART Signage TV dispune de o soluţie Wi-Fi integrată pentru o conectare fără probleme. Este suficient să încărcaţi conţinutul mobil direct pe televizorul Signage TV, apoi să-l redaţi instantaneu pe ecranul televizorului. Cu SMART Signage TV, puteţi chiar să editaţi comod şi rapid conţinut de pe ecranul dispozitivului mobil.

 

Instalare uşoară, cu toate componentele necesare într-o singură cutie

Instalare uşoară, cu toate componentele necesare într-o singură cutie

Paşii simpli de instalare a televizorului SMART Signage TV vă vor ajuta să aveţi rapid afişajul instalat şi funcţional. Toate componentele necesare pentru instalarea şi utilizarea soluţiei, inclusiv un minisistem de montare pe perete şi un suport, sunt ambalate comod într-o singură cutie. De asemenea, SMART Signage TV poate fi instalat în modul portret, pentru a vă oferi posibilitatea să vă concepeţi mesajele comerciale conform necesităţilor dvs. specifice.

 

Un mix perfect de televizor şi afişaj digital pentru impulsionarea companiei dvs.

Un mix perfect de televizor şi afişaj digital pentru impulsionarea companiei dvs.

Creşteţi cifra de vânzări îmbunătăţind experienţa în magazin a clienţilor cu conţinut amuzant şi cu divertisment afişate prin canale live. Datorită traficului îmbunătăţit şi atenţiei sporite a clienţilor faţă de conţinutul afişat, SMART Signage TV furnizează mai eficient informaţiile companiei dvs., având drept rezultat creşterea veniturilor. În plus, memoria flash cuprinzătoare a soluţiei oferă o performanţă înaltă de redare a conţinutului, pentru a delecta privitorii.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.