Prima pagină
SMART Hospitality Display
Advanced
Samsung Display profesional Hotel TV HG40ED590BB

Samsung Display profesional Hotel TV HG40ED590BB

Innobileaza experienta invitatilor cu ecrane hoteliere versatile si elegante

Ecrane hoteliere inalt functionale cu solutie de administrare a continutului

Seria Samsung HD590 de televizoare hoteliere imbogateste experienta invitatilor si creste eficienta operationala pentru managerii de hotel cu solutii avansate de administrare a continutului (LYNK SINC 3.0). Aceasta solutie bazata pe IP, bazandu-se pe infrastructura deja existenta a hotelului, permite managerilor IT sa controleze simplu televizoarele din camera si sa ofere o experienta personalizata invitatilor. Aceste capabilitati permit staff-ului hotelului sa faca schimbari fara sa viziteze fiecare camera, eliminand costuri inalte de mententa si nevoia de a cumpara un decodor aditional (STB).

Rezumat specificatii

Display

 
Backlight LED HD / FHD FHD
Inch 40" Resolution 1920 X 1080

Hospitality Feature

 
Hospitality Home Menu Yes Samsung LYNK™ REACH Yes
Samsung LYNK™ SINC Compatibility Yes H.Browser Compatibility Yes
RJ 12 / IR Pass Through Yes USB Cloning Yes
Logo Display with Time Out Setting
(BMP/Movie)
Yes Welcome Message Yes
Energy Saving Mode(BLU control) Yes Multi Code Remote Control Yes
Security Mode Yes Samsung LYNK™ DRM Yes
Pro:Idiom No bLAN No

Design

 
Swivel (Left/Right) N/A

Dimension

 
Set Dimension with Stand (WxHxD) (mm) 905.2 * 562.3 * 196.4 Set Dimension without Stand (WxHxD) (mm) 905.2 * 525.4 * 91.1

VESA

 
VESA Mount (mm) 200x200

Eco

 
Eco Mark N/A Eco Sensor yes

Rezumat caracteristici

 
Caracteristici Beneficii
LYNK™SINC 3.0 LYNK SINC este o solutie modernizata, incorporata, bazata pe IP de administrare a continutului care ofera continut in camera si o experienta a utilizatorului comoda prin reteaua IP a hotelului. Aditional, functia noua a LYNK SINC, IPTV Standalone este disponibila fara continut SINC printr-o licenta gratuita, ceea ce inseamna ca managerii de hotel pot avea servicii IPTV fara achizitia altor solutii.
Compatibilitate H.Browser H.Browser este o platforma software HTML5 care permite partenerilor si integratorilor de sistem sa construiasca aplicatii IPTV personalizate pentru industria hoteliera fara nevoia unui decodor. Suporta HTML, CSS, Javascript, XML, Imagini si alte tipuri de fisiere. Aditional, emulatorul TV incorporat ofera programatorilor o previzualizare a aplicatiei in timp ce este construita, permitandu-le sa testeze si sa impacheteze softul.
LYNK™ REACH 3.1 Permite administrarea lejera a continutului folosind  LYNK REACH 3.1 . Interfata utilizatorului (UI) imbunatatita: managerii de hotel pot alege dintr-o varietate de sabloane pentru UI creand continut personalizat pentru fiecare camera. Canal cu plata: cu functiile puternice ale LYNK REACH 3.1, administratorii pot edita, sterge si adaugaliste de canale cu usurinta folosind editorul de canale si chiar creste incasarile cu banca de canale.
Home Menu nou Meniul principal nou al Samsung permite hotelurilor sa furnizeze o gama larga de continut fara necesitatea solutiilor aditionale hardware/software sau infrastructura de retea. Noul aranjament face usoara intampinarea vizitatorilor cu un scurt video clip impreuna cu logo-ul hotelului. In modul utilizator, vizitatorii pot accesa cu usurinta resurse utile ca timpul si data la fel ca si alte functii folosite frecvent pe TV.
Smart View 2.0

Vizioneaza canale TV pe o gama de dispozitive mobile*. Invitatii pot de asemenea incarca continut ca fisiere foto, video si muzica de pe un dispozitiv mobil pe o interfata intuitiva pe TV pentru selectionare si vizualizare usoara.* Dispozitive compatibile: Galaxy S2 & Above . Galaxy Tab 7.0 Plus si mai nou. iPhone, iPad (iOS v4 si mai nou)

Screen Mirroring Permite invitatilor sa cloneze ecranul unui dispozitiv mobil pe TV fara nevoia unui AP. Televizorul afiseaza exact ce afiseaza dispozitivul mobil fara restrictii cu privire la continut.
LYNK™ DRM Ofera o alternativa sigura si cost-eficienta pentru sistemele traditionale de protectie a continutului folosind Samsung LYNK DRM, care permite hotelurilor sa transmita si sa difuzeze continut encriptat, live si VoD. De asemenea ofera o recuperare mai rapida de la problemele Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.
Compatibilitate SI Scoase direct din cutie, ecranele Samsung hoteliere sunt compatibile cu diverse protocoale System Integrator. Aceasta compabilitate ajuta managerii de hotel sa faca economie de timp si efort setand mai multe protocoale intre decodor si ecran.
Iesire boxa variabila Creste flexibilitatea si placerea conectand sunetul TV-ului la alte parti ale cameri cu iesirea de boxa. Invitatii isi pot asculta programele TV de oriunde din camera sau baie prin boxe instalate in locuri distante.
Compabilitate cu Sound Bar Impreunand un Sound Bar cu un Samsung Hospitality TV creaza un mediu cu adevarat high-end. Conectate de un cablu High-Definition Multimedia Interface®(HDMI), setarile sunt aplicate automat facand instalarea lejera si telecomanda universala da invitatilor control complet asupra intregului sistem.
Telecomanda multi-cod Elimina interferenta enervanta de la alte semnale de telecomanda, ca de exemplu centrele de fitness unde multiple televizoare sunt in apropere. Telecomanda multi-cod poate controla pana la 10 televizoare individual in aceeasi camera.
Connect Share Cu ConnectShare™ Movie, vizitatorii doar isi conecteaza memoria USB sau hard drive la TV, permitandu-le insantaneu sa vizualizeze si sa partajeze filme, poze si muzica. Continutul este animat pe ecran cu o calitate excelenta a imaginii.
Channel Editor Managerii de hotel pot modifica selectia de canale analogice sau digitale fara nevoia de a edita listele de canale pentru televizoare diferite. Hotelul poate rearanja sau redenumi canalele pentru a face maparea canalelor usoara si intuitiva.
Ceas software Permite vizitatorilor sa verifice timpul pe TV oricand e nevoie. Software Clock permite vizitatorilor sa vada ceasul apasand butonul "Info" chiar daca televizorul este oprit.

Ecrane hoteliere inalt functionale cu solutie de administrare a continutului imbunatatita

Seria Samsung HD590, ecrane hoteliere de inalta performanta care imbogatec experienta invitatilor si maresc eficienta operationala a managerilor de hotel cu solutii avansate de administrare a continutului (LYNK SINC 3.0). Aceasta solutie IP, folosind infrastructura IP a hotelului, permita managerilor IT ai hotelurilor sa controleze operarea televizoarelor din camere si sa ofere o experienta personalizata pentru invitati. Aceste capabilitati permit personalului hotelului sa faca schimbari fara a fi nevoie sa viziteze fiecare camera, eliminand costurile ridicate de mentenanta si nevoia achizitionarii decodoarelor aditionale.

Administreaza convenabil televizoarele din camerel de oaspeti cu o solutie IP

Solutie LYNK SINC innoita face usoara confirmarea statusului fiecarei camere si crearea unui mesaj de bun venit care este afisat pe ecran cand invitataul ajunge in camera. personalul hotelului poate alege un TV sau un grup de TV-uri si programa de la distanta timpi de pornire si de oprire, innoirea firmware si chiar reboot-area sistemului

Functia noua LYNK SINC, IPTV Standalone Solution, este valabila fara continut SINC prin intermediul unei licente gratuite. prin aceasta functie, personalul hotelului poate controla continutul editand lista de canale IPTV, clonand-o pe un dispozitiv USB. Astfel managerii pot oferi invtatilor IPTV fara necesitatea achizitionarii unei solutii separate.

Imbunatateste experienta interactiva de divertisment a invitatilor printr-o gama larga de aplicatii incorporate

Cu LYNK SINC 3.0, proprietarii potincanta invitatii cu aceeasi experienta de divertisment interactiva pe care o au cu dispozitivele persinale pe ecranele din camere. Folosind widgets personalizate, managerii de hotel pot planifica continutul specific de care au nevoie pentru a imbunatati experienta invitatilor. Aditional, hotelurile pot furniza informatii curente despre zboruri* pentru ca invitatii sa isi poata coordona ora de plecare cu plecarile avioanelor si pot trimite mesaje personalizate in timp real.
Samsung Smart Hub ofera un portal spre o varietate da aplicatii web si permite infitatilor sa acceseze comod paginile retelelor sociale (SNS) prin reteaua IP a hotelului pentru continut TV bazat pe nevoile lor individuale. Smart Hub permite invitatior de asemenea sa foloseasca aplicatii pe Internet in acelasi mod in care le folosesc pe alte dispozitive, furnizand o experienta placuta de acasa.

* Functia de informatii despre zboruri este disponibila ca o optiune

Ofera H. Browser cu suport Samsung puternic pentru solutii personalizate, interactive

H.Browser furnizeaza divertisment superior in camera si serviciile de administrarea continutului la care invitatii hotelurilor de azi au ajuns sa se astepte, impreuna cu servicii web interactive. Cu H.Browser, hotelurile nu mai au nevoia de a achizitiona, instala si mentine hardware ca de exemplu decodoare VoD (STB). Ca o platforma IP deschisa, H. Browser permite integratorilor de sistem (SI) sa furnizeze solutii de browser web complet personalizabile care ofera servicii premium interactive pentru continut gratuit si VoD. Deoarece H.Browser este bazat pe limbaje de programare ale internetului ca HTML5 si Java Script®, SI pot constru cu usurinta si rapiditate solutii robuste si personalizabile pentru hoteluri. Dezvoltarea solutiilor este posibila datorita suportului tehnic Samsung, dispozitivelor avansate de afisare Samsung si colaborarea Samsung cu SI.

Simplifica administrarea continutului si a ecranelor pe o infrastructura existenta cu LYNK REACH 3.1

Permite administrarea convenabila a continutului folosind infrastructura existenta coaxiala cu LYNK REACH 3.1, in special pentru hotelierii care prioritizeaza costul. LYNK REACH este o solutie de management care ajuta proprietatile hoteliere sa administreze si sa difuzeze continut pe televizoarele din camerele hotelurilor. Solutia face usoara crearea unei interfate personalizabile de administrare a continutului care furnizeaza informatii utile despre zona si o gama extinsa de oferte de divertisment. Cu noua versiune 3.1 a LYNK REACH, vizitatorii si hotelierii vor observa uzabilitate imbunatatita.

Ofera oaspetilor un UI imbunatatit usor de folosit pentru comodiate ridicata

Furnizeaza o experienta mai bogata in camera de hotel cu LYNK REACH 3.1, care prezinta un UI imbunatatit. Managerii hotelurilor pot alege din o varietate mare de sabloane UI cand creaza continut spcific fiecarei camere pentru a oferi experiente diferentiate. Folosind unealta Content Authoring suportata de interfata de utilizator imbunatatita, crearea continutului este mai simpla si usoara.

Trateaza invitatii cu un meniu Home personalizabil si cost-eficient

Ofera o gama larga de continut invitatilor cu un Home Menu imbunatatit care nu necesita achizitia separata a unei solutii sau instalarea unei infrastructuri de retea. Noile caracteristici imbunatatite permit hotelurilor sa intampine invitatii cu o introducere video scurta impreuna cu logo-ul hotelului inainte sa ofere TV in direct. In acest mod, hotelurile isi pot populariza marca fara necesitatea unei solutii aditionale. Vizitatorii pot vizualiza convenabil resurse utile ca timpul, data, informatiile hotelului si pot accesa caracteristici utilizate frecvent ale TV-ului in modul utilizator. Meniul principal personalizabil reduce povara costului pentru hotelurile care nu au bugetata o solutie aditionala, in acelasi timp simplificand crearea meniului cu o solutie incorporata in Hospitality TV.

Extinde optiunile de divertisment ale invitatilor cu conectivitate wireless convenabila

Seria HD690 de ecrane transforma experienta invitatilor oferind un punct central de divertisment alcamerei de hotel cu caracteristici avansate

Interactionea Smart View TV-to-mobile permite invitatilor sa vizualizeze canale TV pe o gama larga de dispozitive mobile, incluzand Live Channel Mirroring pentru toate canalele folosind un dispozitiv Samsung GALAXY® si canale gratuite (doar) folosind iPhone®. Interactiunea mobil-TV transfera continut printr-o interfata intuitiva de pe dispozitivul mobil pe TV si nu are restrictii cu privire la platformele mobile.

Clonarea ecranelor permite utilizatorilor sa partajeze ecranul unui dispozitiv mobil pe TV, incluzand configurarea ecranului incat TV-ul sa afiseze exact acelasi lucru ca dispozitivul mobil,  fara restrictii de continut.

Digital Living Network Alliance (DLNA)® permite invitatilor sa redea continut pesonal cum ar fi filme, muzica si poze prin o conexiune wireless cu televizoarele din camera lor.

Protejeaza continutul cu tehnologie DRM avansata

Furnizeaza o alternativa sigura si cost-eficienta pentru solutiile traditionale bazate pe hardware de protejarea a continutului folosind tehnologia Samsung LYNK DRM. Solutia permite canalelor in direct si continutului VoD encriptate sa treaca securizate si sa fie afisate pe televizoarele din hotel. Ca solutie exclusiv software tehnologia LYNK DRM reduce nevoia de echipament aditional si ofera recuperare mai rapida din probleme Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.

Compatibilitate System Integrator (SI)

Observa compatibilitate ridicata cu protocoale variate ale integratorilor de sistem la achizitie cu ecranele Samsung Hospitality. Aceasta compabilitate ajuta managerii de hotel sa faca economie de timp si efort setand mai multe protocoale intre decodor si ecran.

Compatibilitate Headphone ID

Ofera vizitatorilor luxul de a asculta televizorul in pat fara nevoia de a prelungi cablul de la casti. Headphone ID detecteaza cand o pereche de casti este conectata la prizele de extindere de langa pat si permite controlul functiei mute pentru volumul TV. Vizitatorii pot controla functia mute conectand castile pentru a asculta TV fara a deranja pe altii din camera.

Compabilitatea Headphone ID poate varia in functie de regiune/tara.

Iesire boxa variabila

Creste mobilitatea in camera si placerea conectand sunetul TV-ului la alte parti ale cameri cu iesirea de boxa. Invitatii isi pot asculta programele TV de oriunde din camera sau baie prin boxe instalate in locuri distante.

Compabilitate cu Sound Bar

Impreunand un Sound Bar cu un Samsung Hospitality TV creaza un mediu cu adevarat high-end. Conectate de un cablu High-Definition Multimedia Interface®(HDMI), setarile sunt aplicate automat facand instalarea lejera si telecomanda universala da invitatilor control complet asupra intregului sistem.

Telecomanda multi-cod

Creste placerea vizualizarii TV-ului a invitatilor eliminand interferenta enervanta de la alte semnale de telecomanda, ca de exemplu centrele de fitness unde multiple televizoare sunt in apropere. Telecomanda multi-cod poate controla pana la 10 televizoare individual in aceeasi camera.

My Channel

Permite invitatilor sa gaseasca cu usurinta si sa se bucure de programele preferate fara a fi nevoie sa caute manual prin sute de canale TV. Functia de cautare rapida a My Channel permite invitatilor sa gaseasca canale potrivite gustului lor, dupa tara si tip.

Ceas Software

Permite vizitatorilor sa verifice timpul pe TV oricand e nevoie. Software Clock este o solutie de afisare a ceasului care permite vizitatorilor sa vada ceasul apasand butonul "Info" de pe telecomanda chiar daca televizorul este oprit.

Connect Share

Vizitatorii se pot bucura de o gama larga a propriului continut in confortul camerei de hotel. Cu ConnectShare™ Movie, vizitatorii doar isi conecteaza memoria USB sau hard drive la TV, permitandu-le insantaneu sa vizualizeze si sa partajeze filme, poze si muzica. Continutul este animat pe ecran cu o calitate excelenta a imaginii.

Modul sport

Iubitorii de sport nu trebuie sa rateze meciurile preferate cand sunt cazati la hotelul tau. Ei pot vedea fiecare gol sau punct marcat cu imagini si sunet ce calitate superioara, chiar din camerele lor. Cu modul sport, vizitatorii pot folosi o scurtatura pentru a activa calitatea sunetului si a imaginii imbunatatite. Imbunatatirea sunetului creeaza un efect de stadion mai mare si imbogatirea calitatii imaginii arata terenul de joc in culori vii. Cu aceasta capabilitate invitatii pot avea o experienta cu adevarat captivanta in camera de hotel-completa cu reperele importante din joc si ovatiile audientei.

Valabilitatea modului sport poate varia in functie de regiune/tara.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.