Prima pagină
SMART Hospitality Display
Standard
Samsung Display profesional Hotel TV HG32ED470GK

Samsung Display profesional Hotel TV HG32ED470GK

Sporeste ambienta din camera de oaspeti cu ecrane hoteliere avansate

Ecrane convenabile la cost, elegante si extrem de functionale

Sic si functional seria Samsung HD470 SMART Hospitability Displays imbunatateste experienta vizitatorilor cu vizualizare in camera personalizata. Cu solutia Samsung de administrare a continutului, LYNK™ REACH 3.1, dispunand de un UI imbunatatit proiectat special pentru industria hoteliara folosind infrastructura coaxiala, poti impulsiona marca in timp ce cresti accesibilitatea la meniuri si informatii cheie despre hotel. LYNK™ REACH permite de asemenea administrarea de la distanta a televizoarelor din camera si asigura o interfata de utilizator(UI) personalizabila si continut variat pentru a imbunatati confortul vizitatorilor.

Rezumat specificatii

Display

 
Backlight LED HD / FHD HD
Inch 32" Resolution 1366 X 768

Hospitality Feature

 
Hospitality Home Menu Yes Samsung LYNK™ REACH Yes
Samsung LYNK™ SINC Compatibility No H.Browser Compatibility No
RJ 12 / IR Pass Through Yes USB Cloning Yes
Logo Display with Time Out Setting
(BMP/Movie)
Yes Welcome Message Yes
Energy Saving Mode(BLU control) Yes Multi Code Remote Control Yes
Security Mode Yes Samsung LYNK™ DRM Yes
Pro:Idiom No bLAN No

Design

 
Swivel (Left/Right) N/A

Dimension

 
Set Dimension with Stand (WxHxD) (mm) 738.4 * 497.7 * 191.7 Set Dimension without Stand (WxHxD) (mm) 737.4 * 441.7 * 93.1

VESA

 
VESA Mount (mm) 200x200

Eco

 
Eco Mark N/A Eco Sensor N/A

Rezumat caracteristici

 
Caracteristici Beneficii
LYNK™ REACH 3.1 Permite administrarea lejera a continutului folosind  LYNK REACH 3.1 . Interfata utilizatorului (UI) imbunatatita: managerii de hotel pot alege dintr-o varietate de sabloane pentru UI creand continut personalizat pentru fiecare camera. Canal cu plata: cu functiile puternice ale LYNK REACH 3.1, administratorii pot edita, sterge si adaugaliste de canale cu usurinta folosind editorul de canale si chiar creste incasarile cu banca de canale.
Home Menu nou Meniul principal nou al Samsung permite hotelurilor sa furnizeze o gama larga de continut fara necesitatea solutiilor aditionale hardware/software sau infrastructura de retea. Noul aranjament face usoara intampinarea vizitatorilor cu un scurt video clip impreuna cu logo-ul hotelului. In modul utilizator, vizitatorii pot accesa cu usurinta resurse utile ca timpul si data la fel ca si alte functii folosite frecvent pe TV.
LYNK™ DRM Ofera o alternativa sigura si cost-eficienta pentru sistemele traditionale de protectie a continutului folosind Samsung LYNK DRM, care permite hotelurilor sa transmita si sa difuzeze continut encriptat, live si VoD. De asemenea ofera o recuperare mai rapida de la problemele Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.
SI Compatibility Scoase direct din cutie, ecranele Samsung hoteliere sunt compatibile cu diverse protocoale System Integrator. Aceasta compabilitate ajuta managerii de hotel sa faca economie de timp si efort setand mai multe protocoale intre decodor si ecran.
Security Mode imbunatatit Foloseste o administrare a continutului unic de puternica cu Security Mode. Cu aceasta caracteristica poti bloca functii critice ale ecranelor, cum ar fi USB Cloning, pentru a preveni cu usurinta schimbari in setarile ecranelor. Poti de asemenea bloca continut neconform sau transmisia Teletext (TTX) nedorita pentru a mentine control complet asupra ecranelor din camerele de oaspeti.
Compabilitate cu Sound Bar Impreunand un Sound Bar cu un Samsung Hospitality TV creaza un mediu cu adevarat high-end. Conectate de un cablu High-Definition Multimedia Interface®(HDMI), setarile sunt aplicate automat facand instalarea lejera si telecomanda universala da invitatilor control complet asupra intregului sistem.
Telecomanda multi-cod Elimina interferenta enervanta de la alte semnale de telecomanda, ca de exemplu centrele de fitness unde multiple televizoare sunt in apropere. Telecomanda multi-cod poate controla pana la 10 televizoare individual in aceeasi camera.
Connect Share Cu ConnectShare™ Movie, vizitatorii doar isi conecteaza memoria USB sau hard drive la TV, permitandu-le insantaneu sa vizualizeze si sa partajeze filme, poze si muzica. Continutul este animat pe ecran cu o calitate excelenta a imaginii.
Channel Editor Managerii de hotel pot modifica selectia de canale analogice sau digitale fara nevoia de a edita listele de canale pentru televizoare diferite. Hotelul poate rearanja sau redenumi canalele pentru a face maparea canalelor usoara si intuitiva.
Ceas software Permite vizitatorilor sa verifice timpul pe TV oricand e nevoie. Software Clock permite vizitatorilor sa vada ceasul apasand butonul "Info" chiar daca televizorul este oprit.

Sporeste ambienta din camera de oaspeti cu ecrane hoteliere avansate

Sic si functionale, ecranele Samsung din seria HD470 SMART Hospitality Displays inalta experienta vizitatorilor cu vizualizare placuta si personalizabila in camera de hotel. Cu solutia Samsung avansata de administrare a continutului, LYNK™ REACH 3.1, dispunand de un UI imbunatatit care este proiectat special pentru industra hoteliera folosind infrastructura coaxiala, poti sprijini marca hotelului crescand accesibilitatea la informatii si hoteluri cheie. LYNK™ REACH permite de asemenea administrarea de la distanta a televizoarelor din camere, ofera o interfata cu utilizatorul (UI) personalizabila si continut variat pentru a creste confortul vizitatorilor.

(Designul produsului poate varia in functie de regiune si dimensiunea ecranului.)

Simplifica administrarea continutului si a ecranelor pe o infrastructura existenta cu LYNK REACH 3.1

Permite administrarea convenabila a continutului folosind infrastructura existenta coaxiala cu LYNK REACH 3.1, in special pentru hotelierii care prioritizeaza costul. LYNK REACH este o solutie de management care ajuta proprietatile hoteliere sa administreze si sa difuzeze continut pe televizoarele din camerele hotelurilor. Solutia face usoara crearea unei interfate personalizabile de administrare a continutului care furnizeaza informatii utile despre zona si o gama extinsa de oferte de divertisment. Cu noua versiune 3.1 a LYNK REACH, vizitatorii si hotelierii vor observa uzabilitate imbunatatita.

Ofera oaspetilor un UI imbunatatit usor de folosit pentru comodiate ridicata

Furnizeaza o experienta mai bogata in camera de hotel cu LYNK REACH 3.1, care prezinta un UI imbunatatit. Managerii hotelurilor pot alege din o varietate mare de sabloane UI cand creaza continut spcific fiecarei camere pentru a oferi experiente diferentiate. Folosind unealta Content Authoring suportata de interfata de utilizator imbunatatita, crearea continutului este mai simpla si usoara.

Creste incasarile cu canale platite si administreaza convenabil camerele de oaspeti

Administreaza camerele de oaspeti mai eficient cu functia Information Overview, pe care managerii de hotel o pot accesa autentificand-se pe serverul REACH 3.1. Managerii pot intelege in profunzime statusul camarelor incluzand activitati recente, gradul de ocupare, configurarea grupurilor si statutul bancii de canale folosind Information Overview.

Drept capabilitati puternice ale LYNK REACH 3.1, managerii pot adita, sterge si adauga liste de canale cu usurinta folosind editorul de canale si pot creste incasarile cu banca de canale. Banca de canale, ca pay TV, poate creste incasarile distribuind diferite  grupuri de canale incluzand canale platite fiecarui grup de invitati.

Trateaza invitatii cu un meniu Home personalizabil si cost-eficient

Ofera o gama larga de continut invitatilor cu un Home Menu imbunatatit care nu necesita achizitia separata a unei solutii sau instalarea unei infrastructuri de retea. Noile caracteristici imbunatatite permit hotelurilor sa intampine invitatii cu o introducere video scurta impreuna cu logo-ul hotelului inainte sa ofere TV in direct. In acest mod, hotelurile isi pot populariza marca fara necesitatea unei solutii aditionale. Vizitatorii pot vizualiza convenabil resurse utile ca timpul, data, informatiile hotelului si pot accesa caracteristici utilizate frecvent ale TV-ului in modul utilizator. Meniul principal personalizabil reduce povara costului pentru hotelurile care nu au bugetata o solutie aditionala, in acelasi timp simplificand crearea meniului cu o solutie incorporata in Hospitality TV.

Protejeaza continutul cu tehnologie DRM avansata

Furnizeaza o alternativa sigura si cost-eficienta pentru solutiile traditionale bazate pe hardware de protejarea a continutului folosind tehnologia Samsung LYNK DRM. Solutia permite canalelor in direct si continutului VoD encriptate sa treaca securizate si sa fie afisate pe televizoarele din hotel. Ca solutie exclusiv software tehnologia LYNK DRM reduce nevoia de echipament aditional si ofera recuperare mai rapida din probleme Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.

Compatibilitate Headphone ID

Ofera vizitatorilor luxul de a asculta televizorul in pat fara nevoia de a prelungi cablul de la casti. Headphone ID detecteaza cand o pereche de casti este conectata la prizele de extindere de langa pat si permite controlul functiei mute pentru volumul TV. Vizitatorii pot controla functia mute conectand castile pentru a asculta TV fara a deranja pe altii din camera.

Compabilitatea Headphone ID poate varia in functie de regiune/tara.

Telecomanda multi-cod

Creste placerea vizualizarii TV-ului a invitatilor eliminand interferenta enervanta de la alte semnale de telecomanda, ca de exemplu centrele de fitness unde multiple televizoare sunt in apropere. Telecomanda multi-cod poate controla pana la 10 televizoare individual in aceeasi camera.

Compatibilitate System Integrator (SI)

Observa compatibilitate ridicata cu protocoale variate ale integratorilor de sistem la achizitie cu ecranele Samsung Hospitality. Aceasta compabilitate ajuta managerii de hotel sa faca economie de timp si efort setand mai multe protocoale intre decodor si ecran.

My Channel

Permite invitatilor sa gaseasca cu usurinta si sa se bucure de programele preferate fara a fi nevoie sa caute manual prin sute de canale TV. Functia de cautare rapida a My Channel permite invitatilor sa gaseasca canale potrivite gustului lor, dupa tara si tip.

Compabilitate cu Sound Bar

Impreunand un Sound Bar cu un Samsung Hospitality TV creaza un mediu cu adevarat high-end. Conectate de un cablu High-Definition Multimedia Interface®(HDMI), setarile sunt aplicate automat facand instalarea lejera si telecomanda universala da invitatilor control complet asupra intregului sistem.

Security Mode

Obtine management al continutului unic si puternic cu Security Mode pe ecranele din seria HD470. Cu aceasta caracteristica poti bloca functii critice ale ecranelor, cum ar fi USB Cloning, pentru a preveni cu usurinta schimbari in setarile ecranelor. Poti de asemenea bloca continut neconform sau transmisia Teletext (TTX) nedorita pentru a mentine control complet asupra ecranelor din camerele de oaspeti. Aceasta caracteristica este de asemenea foarte utila la controlarea ecranelor in medii care necesita securitate ridicata ca de exemplu puscariile.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.