Prima pagină
SMART Hospitality Display
Premium
Samsung Display profesional Hotel TV HG28ED690AB

Samsung Display profesional Hotel TV HG28ED690AB

Imbogateste experienta invitatilor in camera cu o solutie varf de gama de televizor

Ecrane hoteliere superioare cu toata functionalitatea pe care o asteapta invitatii cunoscatori

Proiectata pentru hotelul contemporan care prioritizeaza functionalitatea premium si eficienta operationala, Seria Samsung HD690 de televizoare hoteliere imbogateste experienta invitatilor si creste eficienta operationala pentru managerii de hotel cu solutii avansate de administrare a continutului (LYNK SINC 3.0). Aceasta solutie bazata pe IP, bazandu-se pe infrastructura deja existenta a hotelului, permite managerilor IT sa controleze simplu televizoarele din camera si sa ofere o experienta personalizata invitatilor. Aceste capabilitati permit staff-ului hotelului sa faca schimbari fara sa viziteze fiecare camera, eliminand costuri inalte de mententa si nevoia de a cumpara un decodor aditional (STB). Recent innoita pentru a include functii care adauga valoare ca LYNK SINC bazat pe IP si un player de muzica Bluetooth convenabil, seria HD690 de ecrana combina divertismentul premium cu eficienta maxima.

Rezumat specificatii

Display

 
Backlight LED HD / FHD HD
Inch 28" Resolution 1366 X 768

Hospitality Feature

 
Hospitality Home Menu Yes Samsung LYNK™ REACH Yes
Samsung LYNK™ SINC Compatibility Yes H.Browser Compatibility Yes
RJ 12 / IR Pass Through Yes USB Cloning Yes
Logo Display with Time Out Setting
(BMP/Movie)
Yes Welcome Message Yes
Energy Saving Mode(BLU control) Yes Multi Code Remote Control Yes
Security Mode No Samsung LYNK™ DRM Yes
Pro:Idiom No bLAN No

Design

 
Swivel (Left/Right) No

Dimension

 
Set Dimension with Stand (WxHxD) (mm) 643.4 * 435.0 * 163.4 Set Dimension without Stand (WxHxD) (mm) 643.4 * 396.5 * 49.1

VESA

 
VESA Mount (mm) 100x100

Eco

 
Eco Mark N/A Eco Sensor No

Rezumat caracteristici

 
Caracteristici Beneficii
LYNK™ SINC LYNK SINC este o solutie modernizata, incorporata, bazata pe IP de administrare a continutului care ofera continut in camera si o experienta a utilizatorului comoda prin reteaua IP a hotelului. Aditional, functia noua a LYNK SINC, IPTV Standalone este disponibila fara continut SINC printr-o licenta gratuita, ceea ce inseamna ca managerii de hotel pot avea servicii IPTV fara achizitia altor solutii.
LYNK REACH 3.1 Permite administrarea lejera a continutului folosind  LYNK REACH 3.1 . Interfata utilizatorului (UI) imbunatatita: managerii de hotel pot alege dintr-o varietate de sabloane pentru UI creand continut personalizat pentru fiecare camera. Canal cu plata: cu functiile puternice ale LYNK REACH 3.1, administratorii pot edita, sterge si adaugaliste de canale cu usurinta folosind editorul de canale si chiar creste incasarile cu banca de canale.
Compatibilitate H.Browser H.Browser este o platforma software HTML5 care permite partenerilor si integratorilor de sistem sa construiasca aplicatii IPTV personalizate pentru industria hoteliera fara nevoia unui decodor. Suporta HTML, CSS, Javascript, XML, Imagini si alte tipuri de fisiere. Aditional, emulatorul TV incorporat ofera programatorilor o previzualizare a aplicatiei in timp ce este construita, permitandu-le sa testeze si sa impacheteze softul.
Home Menu nou Meniul principal nou al Samsung permite hotelurilor sa furnizeze o gama larga de continut fara necesitatea solutiilor aditionale hardware/software sau infrastructura de retea. Noul aranjament face usoara intampinarea vizitatorilor cu un scurt video clip impreuna cu logo-ul hotelului. In modul utilizator, vizitatorii pot accesa cu usurinta resurse utile ca timpul si data la fel ca si alte functii folosite frecvent pe TV.
Conectivitate wireless Interactionea Smart View TV-to-mobile permite invitatilor sa vizualizeze canale TV pe o gama larga de dispozitive mobile, incluzand Live Channel Mirroring pentru toate canalele folosind un dispozitiv Samsung GALAXY® si canale gratuite (doar) folosind iPhone®. Interactiunea mobil-TV transfera continut printr-o interfata intuitiva de pe dispozitivul mobil pe TV si nu are restrictii cu privire la continut.
LYNK™ DRM Ofera o alternativa sigura si cost-eficienta pentru sistemele traditionale de protectie a continutului folosind Samsung LYNK DRM, care permite hotelurilor sa transmita si sa difuzeze continut encriptat, live si VoD. De asemenea ofera o recuperare mai rapida de la problemele Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.
Bluetooth Music Player Permite invitatilor sa isi conecteze dispozitivele mobile cu usurinta la televizorul hotelului prin Bluetooth Music Player in loc sa foloseasca boxe portabile. Aceasta functie permite invitatilor sa asculte muzica personala de pe propriul dispozitiv mobil prin televizor fara nevoia hotelului de a cumpara statii de dockare scumpe care pot fi stricate cu usurinta sau furate.
Compatibilitate SI Ecranele Samsung hoteliere sunt compatibile de la achizitie cu diverse protocoale System Integrator. Aceasta compabilitate ajuta managerii de hotel sa faca economie de timp si efort setand mai multe protocoale intre decodor si ecran.
Managementul castilor prin Headphone ID sau S/W Ofera vizitatorilor luxul de a asculta televizorul in pat fara nevoia de a prelungi cablul de la casti. Headphone ID detecteaza cand o pereche de casti este conectata la prizele de extindere de langa pat si permite controlul functiei mute pentru volumul TV. Vizitatorii pot controla functia mute conectand castile pentru a asculta TV fara a deranja pe altii din camera. Functionalitatea Headphone ID poate fi aplicata camerelor fara o priza Headphone ID folosind S/W incorporat
Security mode imbunatatit Foloseste o administrare a continutului unic de puternica cu Security Mode. Cu aceasta caracteristica poti bloca functii critice ale ecranelor, cum ar fi USB Cloning, pentru a preveni cu usurinta schimbari in setarile ecranelor. Poti de asemenea bloca continut neconform sau transmisia Teletext (TTX) nedorita pentru a mentine control complet asupra ecranelor din camerele de oaspeti.
Hospitality stand (swivel) Ofera vizibilitate excelenta a TV-ului din orice parte a camerei . Suportul ofera o baza pivotanta de 20º, 60º si 90º si este tinut in loc de un kit robust de montare pe perete care garanteaza ca televizorul ramane ferm pe pozitie.
Connect Share Vizitatorii se pot bucura de o gama larga a propriului continut in confortul camerei de hotel. Cu ConnectShare™ Movie, vizitatorii doar isi conecteaza memoria USB sau hard drive la TV, permitandu-le insantaneu sa vizualizeze si sa partajeze filme, poze si muzica. Continutul este animat pe ecran cu o calitate excelenta a imaginii.

Overview

Proiectata pentru hotelul contemporan care prioritizeaza functionalitatea premium si eficienta operationala, Seria Samsung HD690 de televizoare hoteliere imbogateste experienta invitatilor si creste eficienta operationala pentru managerii de hotel cu solutii avansate de administrare a continutului (LYNK SINC 3.0). Aceasta solutie bazata pe IP, bazandu-se pe infrastructura deja existenta a hotelului, permite managerilor IT sa controleze simplu televizoarele din camera si sa ofere o experienta personalizata invitatilor. Aceste capabilitati permit staff-ului hotelului sa faca schimbari fara sa viziteze fiecare camera, eliminand costuri inalte de mententa si nevoia de a cumpara un decodor aditional (STB). Recent innoita pentru a include functii care adauga valoare ca LYNK SINC bazat pe IP si un player de muzica Bluetooth convenabil, seria HD690 de ecrana combina divertismentul premium cu eficienta maxima.

(Designul produsului poate varia dupa regiune si dimensiunea ecranului.)

Administreaza convenabil televizoarele din camerele de oaspeti cu o solutie IP

Solutie LYNK SINC innoita face usoara confirmarea statusului fiecarei camere si crearea unui mesaj de bun venit care este afisat pe ecran cand invitataul ajunge in camera. personalul hotelului poate alege un TV sau un grup de TV-uri si programa de la distanta timpi de pornire si de oprire, innoirea firmware si chiar reboot-area sistemului

Functia noua LYNK SINC, IPTV Standalone Solution, este valabila fara continut SINC prin intermediul unei licente gratuite. prin aceasta functie, personalul hotelului poate controla continutul editand lista de canale IPTV, clonand-o pe un dispozitiv USB. Astfel managerii pot oferi invtatilor IPTV fara necesitatea achizitionarii unei solutii separate.

Imbunatateste experienta interactiva de divertisment a invitatilor printr-o gama larga de aplicatii incorporate

Cu LYNK SINC 3.0, proprietarii potincanta invitatii cu aceeasi experienta de divertisment interactiva pe care o au cu dispozitivele persinale pe ecranele din camere. Folosind widgets personalizate, managerii de hotel pot planifica continutul specific de care au nevoie pentru a imbunatati experienta invitatilor. Aditional, hotelurile pot furniza informatii curente despre zboruri* pentru ca invitatii sa isi poata coordona ora de plecare cu plecarile avioanelor si pot trimite mesaje personalizate in timp real.
Samsung Smart Hub ofera un portal spre o varietate da aplicatii web si permite infitatilor sa acceseze comod paginile retelelor sociale (SNS) prin reteaua IP a hotelului pentru continut TV bazat pe nevoile lor individuale. Smart Hub permite invitatior de asemenea sa foloseasca aplicatii pe Internet in acelasi mod in care le folosesc pe alte dispozitive, furnizand o experienta placuta de acasa.

* Functia de informatii despre zboruri este disponibila ca o optiune

Ofera H. Browser cu suport Samsung puternic pentru solutii personalizate, interactive

H.Browser furnizeaza divertisment superior in camera si serviciile de administrarea continutului la care invitatii hotelurilor de azi au ajuns sa se astepte, impreuna cu servicii web interactive. Cu H.Browser, hotelurile nu mai au nevoia de a achizitiona, instala si mentine hardware ca de exemplu decodoare VoD (STB). Ca o platforma IP deschisa, H. Browser permite integratorilor de sistem (SI) sa furnizeze solutii de browser web complet personalizabile care ofera servicii premium interactive pentru continut gratuit si VoD. Deoarece H.Browser este bazat pe limbaje de programare ale internetului ca HTML5 si Java Script®, SI pot constru cu usurinta si rapiditate solutii robuste si personalizabile pentru hoteluri. Dezvoltarea solutiilor este posibila datorita suportului tehnic Samsung, dispozitivelor avansate de afisare Samsung si colaborarea Samsung cu SI.

Trateaza invitatii cu un meniu Home personalizabil si cost-eficient

Ofera o gama larga de continut invitatilor cu un Home Menu imbunatatit care nu necesita achizitia separata a unei solutii sau instalarea unei infrastructuri de retea. Noile caracteristici imbunatatite permit hotelurilor sa intampine invitatii cu o introducere video scurta impreuna cu logo-ul hotelului inainte sa ofere TV in direct. In acest mod, hotelurile isi pot populariza marca fara necesitatea unei solutii aditionale. Vizitatorii pot vizualiza convenabil resurse utile ca timpul, data, informatiile hotelului si pot accesa caracteristici utilizate frecvent ale TV-ului in modul utilizator. Meniul principal personalizabil reduce povara costului pentru hotelurile care nu au bugetata o solutie aditionala, in acelasi timp simplificand crearea meniului cu o solutie incorporata in Hospitality TV.

Extinde optiunile de divertisment ale invitatilor cu conectivitate wireless convenabila

Seria HD690 de ecrane transforma experienta invitatilor oferind un punct central de divertisment alcamerei de hotel cu caracteristici avansate

Interactionea Smart View TV-to-mobile permite invitatilor sa vizualizeze canale TV pe o gama larga de dispozitive mobile, incluzand Live Channel Mirroring pentru toate canalele folosind un dispozitiv Samsung GALAXY® si canale gratuite (doar) folosind iPhone®. Interactiunea mobil-TV transfera continut printr-o interfata intuitiva de pe dispozitivul mobil pe TV si nu are restrictii cu privire la platformele mobile.

Clonarea ecranelor permite utilizatorilor sa partajeze ecranul unui dispozitiv mobil pe TV, incluzand configurarea ecranului incat TV-ul sa afiseze exact acelasi lucru ca dispozitivul mobil,  fara restrictii de continut.

Digital Living Network Alliance (DLNA)® permite invitatilor sa redea continut pesonal cum ar fi filme, muzica si poze prin o conexiune wireless cu televizoarele din camera lor.

Protejeaza continutul cu tehnologie DRM avansata

Furnizeaza o alternativa sigura si cost-eficienta pentru solutiile traditionale bazate pe hardware de protejarea a continutului folosind tehnologia Samsung LYNK DRM. Solutia permite canalelor in direct si continutului VoD encriptate sa treaca securizate si sa fie afisate pe televizoarele din hotel. Ca solutie exclusiv software tehnologia LYNK DRM reduce nevoia de echipament aditional si ofera recuperare mai rapida din probleme Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.

Compatibilitate Headphone ID

Ofera vizitatorilor luxul de a asculta televizorul in pat fara nevoia de a prelungi cablul de la casti. Headphone ID detecteaza cand o pereche de casti este conectata la prizele de extindere de langa pat si permite controlul functiei mute pentru volumul TV. Vizitatorii pot controla functia mute conectand castile pentru a asculta TV fara a deranja pe altii din camera.

Compabilitatea Headphone ID poate varia in functie de regiune/tara.

Compatibilitate System Integrator (SI)

Observa compatibilitate ridicata cu protocoale variate ale integratorilor de sistem la achizitie cu ecranele Samsung Hospitality. Aceasta compabilitate ajuta managerii de hotel sa faca economie de timp si efort setand mai multe protocoale intre decodor si ecran.

Compabilitate cu Sound Bar

Impreunand un Sound Bar cu un Samsung Hospitality TV creaza un mediu cu adevarat high-end. Conectate de un cablu High-Definition Multimedia Interface®(HDMI), setarile sunt aplicate automat facand instalarea lejera si telecomanda universala da invitatilor control complet asupra intregului sistem.

Telecomanda multi-cod

Creste placerea vizualizarii TV-ului a invitatilor eliminand interferenta enervanta de la alte semnale de telecomanda, ca de exemplu centrele de fitness unde multiple televizoare sunt in apropere. Telecomanda multi-cod poate controla pana la 10 televizoare individual in aceeasi camera.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.