Prima pagină
SMART Signage
Samsung SMART Signage LFD
Samsung Display Profesional EM75E

Samsung Display Profesional EM75E

Creste productivitatea intalnirilor de afaceri cu o solutie moderna

Samsung EM75E este o solutie de digital signage subtire si eficienta care realizeaza cea mai buna atmosfera de colaborare si comunicare prin intermediul unui display de mari dimensiuni si cu o transmitere a continutului prin intermendiul tehnologiei HDBaseT.

Capteaza atentia participantilor cu o solutie puternica de digital signage ce ofera  de imagini de inalta calitate cu o rezolutie Full HD, solutie moderna disponibila in cadrul echipamentelor Samsung din Seria EME.Design-ul subtire si modern ofera clientilor posibilitatea de instalare a acestora intr-o versiune mai simplificata in comparatie cu display-urile conventionale.Display-urile din seria EME sunt echipate cu tehnologia LED (d-LED) BLU oferind participantilor o claritate imbunatatita a imaginilor, un consum redus de energie si reducerea costurilor de mentenanta.In plus, prin intermediul receveir-ului incorporat HDBaseT™ este facilitata transmiterea continutului la o distanta mai mare fara a exista o diminuare a calitatii imaginii.De asemenea poate fi implementata si o solutie pentru sali de conferinta care permite trasmiterea continutului cu usurinta intre membrii .

 

Caracteristici  Beneficii

Tehnologie Direct-LED 

Ofera o calitate ridicata a imaginilor si accentueaza tonurile de negru cu noua solutie de ilumininare din fundal.

Receiver HDBaseT™ incorporat

Prin intermediul acestei solutii este simplificata utilizarea conexiunilor prin cablu si este permisa transmiterea continutului catre display-uri aflate la o distanta mai mare.Tehnologia HDBaseT™permite trasmiterea continutului la o rezolutie Full HD prin intermediul conexiunii LAN,utilizatorii obtinand o calitate ridicata a imaginilor asemanatoare cu cea dabandita prin intermediul conexiunii clasice.

Meeting Box

Samsung Meeting Box este alcatuit din Meeting Box si din Meeting Console. Meeting Box este un trasmitator HDBaseT echipat cu 2xHDMI, IR, RS232, Ethernet,Intrare USB, 1 HDBaseT,1Iesire DVI oferind posibilitatea de a schimba sursa de redare a continutului  in functie de tipologia activitatilor. Meeting Console este un dispozitiv de administrare a activitatilor existand posibilitatea de a schimba sursa de redare a continutului, controlul volumului precum si optiunea de pornire/oprire.

 

Design subtire si greutate redusa a echipamentului

 

Beneficiand de un design subtire si modern, aceste solutii modern de digital signeage sunt foarte usor de instalat reducand costurile de intretinere.

 

Mobilitate ridicata

Display-urile Samsung din seria EME ofera un grad ridicat de rotire(pana la 90 grade) putand fi instalate atat pe verticala cat si pe orizontala pentru a conferi usurinta in utilizare.

Ultra Clear Panel

Prin intermediul acestei solutii se ajusteaza luminozitatea display-ului in functie de luminozitatea ambientului pentru a crea o atmosferata captivanta

Capteaza atentia participantilor cu o experienta de vizionare impresionanta

Intampinati clientii cu solutia de digital signage Samsung  EM75E  cu un design subtire , ce ofera imagini dinamice la o rezolutie Full HD si cu un contrast puternic prin intermediul tehnologiei Samsung d-LED.Prin intermediul acestei solutii cu un design subtire si modern, participantii vor fi caoptati de solutiile oferite de catre dumneavoastra, oferind posibilitatea de a descoperi noi oportunitati de afaceri.

 

Solutia accesibila cu un cost redus de administrare

Descopera cele mai interesente functii ale echipamentelor de digital signage utilizand solutia Samsung  EM75E ce iti confera un pret redus de achizitie si consum redus de energie.Datorita design-ului subtire si a greutatii reduse, aceste echipamente de digital signage sunt usor de instalat reducand costurile de instalare.

 

Transmiterea continutului media cu rezolutie Full HD la o distanta mai mare prin intermediul unei solutii simple si moderne

Display-urile Samsung din Seria EME cu diagonala de 65” si 75” sunt echipate cu o solutie moderna ce presupune dotarea cu un receiver prin intermediul caruia este simplificata realizarea conexiunilor prin cablu facilitand totodata si transmiterea continutului catre distante mai mari. Tehnologia HDBaseT™permite trasmiterea continutului la o rezolutie Full HD prin intermediul conexiunii LAN,utilizatorii obtinand o calitate ridicata a imaginilor asemanatoare cu cea dabandita prin intermediul conexiunii clasice.

 

Doteaza salile de meeting cu solutia performanta Meeting Box

Solutia completa pentru salile de conferinta de la Samsung este compusa din Meeting Box si Meeting Console. Meeting Box este un trasmitator HDBaseT echipat cu 2xHDMI, IR, RS232, Ethernet,Intrare USB, 1 HDBaseT,1Iesire DVI oferind posibilitatea de a schimba sursa de redare a continutului  in functie de tipologia activitatilor. . Meeting Console este un dispozitiv de administrare a activitatilor existand posibilitatea de a schimba sursa de redare a continutului, controlul volumului precum si optiunea de pornire/oprire.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.