Prima pagină
SMART Hospitality Display
Standard
Samsung Display profesional Hotel TV HG40EE460SK

Samsung Display profesional Hotel TV HG40EE460SK

Imbunatateste afisarea continutului in camerele de hotel cu display-urile performante Samsung

Display-uri pentru hotel versalitile si eficiente cu o functionalitate sporita.

Ca urmare a cresterii cererii privind imbunatatirea experientei oferite clientilor in cadrul hotelului, display-urile pentru hotel din seria HE460 cu un design subtire au rolul de a revitaliza atmosfera din interiorul camerelor de hotel oferindu-le managerior posibilitatea de a crea si partaja continut in functie de nevoile oaspetilor.Fiind echipate cu tehnologia Samsung Lynk Reach 4.0 este permisa gestionarea echipamentelor de la distanta,centralizat si eficient.Managerii hotelului pot imbunatatii experienta de vizionare a oaspetilor si consolida  imaginea brandului prin intermediul realizarii unei interfete moderne care sa le ofere clientilor informatii despre hotel.Aceasta versiune a fost actualizata pentru a adauga caracteristici imbunatatite cum ar fi eficientizarea capacitatilor de plug and play, astfel display-urile din seria HE460 le permit managerilor de hotel sa getioneze o serie de display-uri cu un efort minimal.

 

Caracteristici Beneficii

LYNK™ REACH 4.0

Acest soft a fost actualizat pentru a exista compatibilitate intre conexiunile LAN,WIFI si coaxial prezente avand ca scop simplificarea managementului hotelier. Lynk REACH 4.0 ofera optiuni hotelurilor de a transmite mesaje personalizate clientilor,este extinsa posibilitatea de transmitere a informatiilor si este imbunatatirea comunicarea intre managementul hotelului si oaspetii acestuia.De asemenea pot fi setate templat-uri personalizate pentru utilizatori cu informatii esentiale in timp ce display-urile din camerele de hotel pot fi gestionate printr-un sistem centralizat.

Home Menu nou

Meniul principal nou al Samsung permite hotelurilor sa furnizeze o gama larga de continut fara necesitatea solutiilor aditionale hardware/software sau infrastructura de retea. Noul aranjament face usoara intampinarea vizitatorilor cu un scurt video clip impreuna cu logo-ul hotelului. In modul utilizator, vizitatorii pot accesa cu usurinta resurse utile ca timpul si data la fel ca si alte functii folosite frecvent pe TV.

LYNK™ DRM Ofera o alternativa sigura si cost-eficienta pentru sistemele traditionale de protectie a continutului folosind Samsung LYNK DRM, care permite hotelurilor sa transmita si sa difuzeze continut encriptat, live si VoD. De asemenea ofera o recuperare mai rapida de la problemele Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.
SI Compatibility Scoase direct din cutie, ecranele Samsung hoteliere sunt compatibile cu diverse protocoale System Integrator. Aceasta compabilitate ajuta managerii de hotel sa faca economie de timp si efort setand mai multe protocoale intre decodor si ecran.
Security Mode imbunatatit Foloseste o administrare a continutului unic de puternica cu Security Mode. Cu aceasta caracteristica poti bloca functii critice ale ecranelor, cum ar fi USB Cloning, pentru a preveni cu usurinta schimbari in setarile ecranelor. Poti de asemenea bloca continut neconform sau transmisia Teletext (TTX) nedorita pentru a mentine control complet asupra ecranelor din camerele de oaspeti.
Compabilitate cu Sound Bar Impreunand un Sound Bar cu un Samsung Hospitality TV creaza un mediu cu adevarat high-end. Conectate de un cablu High-Definition Multimedia Interface®(HDMI), setarile sunt aplicate automat facand instalarea lejera si telecomanda universala da invitatilor control complet asupra intregului sistem.
Telecomanda multi-cod Elimina interferenta enervanta de la alte semnale de telecomanda, ca de exemplu centrele de fitness unde multiple televizoare sunt in apropere. Telecomanda multi-cod poate controla pana la 10 televizoare individual in aceeasi camera.
Connect Share Cu ConnectShare™ Movie, vizitatorii doar isi conecteaza memoria USB sau hard drive la TV, permitandu-le insantaneu sa vizualizeze si sa partajeze filme, poze si muzica. Continutul este animat pe ecran cu o calitate excelenta a imaginii.
Channel Editor Managerii de hotel pot modifica selectia de canale analogice sau digitale fara nevoia de a edita listele de canale pentru televizoare diferite. Hotelul poate rearanja sau redenumi canalele pentru a face maparea canalelor usoara si intuitiva.
Ceas software Permite vizitatorilor sa verifice timpul pe TV oricand e nevoie. Software Clock permite vizitatorilor sa vada ceasul apasand butonul "Info" chiar daca televizorul este oprit.

Compatibilitate Casti

Ofera clientilor luxul de a asculta la televizor din pat fara a fi nevoie de extinderea cablului de la casti. ID-ul pentru căști detectează atunci când o pereche de căști este conectata la mufele de extensie lângă un pat și comută ieșirea audio pentru a evita perturbarea.

Transmite continut interactiv in interiorul camerelor de hotel cu solutia Hotel TV Samsung HE460

Ca urmare a cresterii preferintelor clientilor privind obtinerea unui mediu de sedere confortabil, managerii de hotel pot apela la  display-uri elegante si versatile beneficiand de o amobiana imbunantatita si o functionalitate ridicata.Display-urile subtiri din seria HE460 de la Samsung au scopul de a rivitaliza ambianta din interiorul camerelor de hotel, perimitand managerilo de hotel de a crea si oferi clientilor informatii care sa corespunda nevoilor acestora.Prin intermediul solutiei incorporate de management al continutului Samsung Lynk Reach 4.0, managerii au acces la o varietate de templeta-uri pe care le pot seta utilizatorilor, unde pot implementa mesaje de bun venit personalizate,oferte promotionale precum si informatii despre atractiile locale.In plus, personalul poate gestiona o varietate de echipamente printr-un sistem centralizat.

 

Promoveaza  imaginea hotelului si serviciile oferite prin implementarea unui clip video de prezentare

Tehnologia Samsung Lynk Reach 4.0 permite hotelurilor sa utilizeze clipuri video de “Bun Venit” in momentul sosirii clientilor oferind acestora informatii interesante intr-o maniera captivanta.Prin incarcarea o serie de material video,managerii de hotel pot customizat o serie de canale  in care sa fie exemplificate facilitatile hotelului, evenimente locale sau tractii turistice.Ca rezultat, hotelurile pot utiliza pana la patru canale pentru a afisa clipuri video simultan in zonele importante din hotel cum ar fi in lobby si restaurante preum si in camerele de hotel. Capacitatea de a informatii are ca efect generarea de venituri suplimentare si de imbunatatire a imaginii hotelului.

 

Imbunatateste experienta oaspetilor prin accesul rapid si usor la informatii actualizate

Prin intermediul tehnologiei Samsung Lynk Reach 4.0 hotelurile pot crea oaspetilor sai o interfata personalizata in functie de motivele care stau la baza sederii acestora in cadrul hotelului.Oaspetii pot avea accea la internet,mesaje video sau continut care sa evidentieze serviciile hotelului,informatii turistice,prognoza video,informatii despre zboruri.De exemplu, pentru display-urile din camerele de hotel adresate intanirilor se poate crea  o interfata personalizata cu un meniu specific intalnirii care include locatia evenimentului,avertizarea locului si orei desfasurarii evenimentului si modalitati de divertisment.In plus, pot fi promovate imagini si clipuri video despre evenimentele locale si informatii turistice, clientii beneficiand de un acces usor si rapid la aceste informatii.

 

Trateaza invitatii cu un meniu Home personalizabil si cost-eficient

Ofera o gama larga de continut invitatilor cu un Home Menu imbunatatit care nu necesita achizitia separata a unei solutii sau instalarea unei infrastructuri de retea. Noile caracteristici imbunatatite permit hotelurilor sa intampine invitatii cu o introducere video scurta impreuna cu logo-ul hotelului inainte sa ofere TV in direct. In acest mod, hotelurile isi pot populariza marca fara necesitatea unei solutii aditionale. Vizitatorii pot vizualiza convenabil resurse utile ca timpul, data, informatiile hotelului si pot accesa caracteristici utilizate frecvent ale TV-ului in modul utilizator. Meniul principal personalizabil reduce povara costului pentru hotelurile care nu au bugetata o solutie aditionala, in acelasi timp simplificand crearea meniului cu o solutie incorporata in Hospitality TV.

 

Protejeaza continutul cu tehnologie DRM avansata

 

Furnizeaza o alternativa sigura si cost-eficienta pentru solutiile traditionale bazate pe hardware de protejarea a continutului folosind tehnologia Samsung LYNK DRM. Solutia permite canalelor in direct si continutului VoD encriptate sa treaca securizate si sa fie afisate pe televizoarele din hotel. Ca solutie exclusiv software tehnologia LYNK DRM reduce nevoia de echipament aditional si ofera recuperare mai rapida din probleme Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.

 

Compatibilitate Headphone ID

Ofera vizitatorilor luxul de a asculta televizorul in pat fara nevoia de a prelungi cablul de la casti. Headphone ID detecteaza cand o pereche de casti este conectata la prizele de extindere de langa pat si permite controlul functiei mute pentru volumul TV. Vizitatorii pot controla functia mute conectand castile pentru a asculta TV fara a deranja pe altii din camera.

Compabilitatea Headphone ID poate varia in functie de regiune/tara.

 

Security Mode

Obtine management al continutului unic si puternic cu Security Mode pe ecranele din seria HD670. Cu aceasta caracteristica poti bloca functii critice ale ecranelor, cum ar fi USB Cloning, pentru a preveni cu usurinta schimbari in setarile ecranelor. Poti de asemenea bloca continut neconform sau transmisia Teletext (TTX) nedorita pentru a mentine control complet asupra ecranelor din camerele de oaspeti. Aceasta caracteristica este de asemenea foarte utila la controlarea ecranelor in medii care necesita securitate ridicata ca de exemplu puscariile.

 

Compabilitate cu Sound Bar

Impreunand un Sound Bar cu un Samsung Hospitality TV creaza un mediu cu adevarat high-end. Conectate de un cablu High-Definition Multimedia Interface®(HDMI), setarile sunt aplicate automat facand instalarea lejera si telecomanda universala da invitatilor control complet asupra intregului sistem.

 

Telecomanda multi-cod

Creste placerea vizualizarii TV-ului a invitatilor eliminand interferenta enervanta de la alte semnale de telecomanda, ca de exemplu centrele de fitness unde multiple televizoare sunt in apropere. Telecomanda multi-cod poate controla pana la 10 televizoare individual in aceeasi camera.

 

My Channel

Permite invitatilor sa gaseasca cu usurinta si sa se bucure de programele preferate fara a fi nevoie sa caute manual prin sute de canale TV. Functia de cautare rapida a My Channel permite invitatilor sa gaseasca canale potrivite gustului lor, dupa tara si tip.

 

Ceas extern

Acessoriul ceas extern permite invitatilor sa verifice timpul doar din o provire asupra televizorului. Suporta format de afisare de 12 sau 24 ore, controlul luminozitatii in 7 trepte (5 in afisare normala si 2 in standby) si o conexiune simpla RJ12 la spatele ecranului. Accesoriul ceas este disponibil in cutii de 20 de unitati.

Valabilitatea accesorului ceas extern poate varia dupa regiune/tara.

 

Connect Share 

Cu ConnectShare™ Movie, vizitatorii doar isi conecteaza memoria USB sau hard drive la TV, permitandu-le insantaneu sa vizualizeze si sa partajeze filme, poze si muzica. Continutul este animat pe ecran cu o calitate excelenta a imaginii.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.