Prima pagină
SMART Hospitality Display
Premium
Samsung Display profesional Hotel TV HG28EE690AB

Samsung Display profesional Hotel TV HG28EE690AB

Modernizeaza serviciile oferite oaspetilor utilizand display-urile premium pentru hoteluri.

Solutie completa de prezentare a informatiilor si imbunatatirea ambiantei hotelului.

Construite  pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor,noile echipamente pentru industria hoteliera din seria HE690 beneficiaza de noi tehnologii privind promovarea si crearea unei ambiante deosebite in interiorul hotelului.Prin intermediul solutiei Samsung Lynk Reach 4.0 managerii de hotel pot oferi informatii personalizate oaspetilor din interiorul camerelor de hotel si de asemenea pot gestiona eficient si centralizat toate echipamentele.In acelasi tip, oaspetii pot beneficia de servicii suplimentare precum conectivitatea IP ce presupune o conectivitate stabila si sigura,gestionarea echipamentelor realizandu-se in cele mai bune conditii.Un alt avantaj al acestor echipamente este posibilitatea conectarii cu dispozitivele personale.Facilitatile Ethernet Bridge si Bluetooth music player completeaza beneficiile oferite de catre echipamentele Samsung din seria HE690 pentru industria hoteliera, transformand display-ul din interiorul camerei intr-un sistem multifunctional de lucru,avand ca efect cresterea eficientei activitatii clientilor.

 

Caracteristici Beneficii
LYNK™SINC 3.0 LYNK SINC este o solutie modernizata, incorporata, bazata pe IP de administrare a continutului care ofera continut in camera si o experienta a utilizatorului comoda prin reteaua IP a hotelului. Aditional, functia noua a LYNK SINC, IPTV Standalone este disponibila fara continut SINC printr-o licenta gratuita, ceea ce inseamna ca managerii de hotel pot avea servicii IPTV fara achizitia altor solutii.
Compatibilitate H.Browser H.Browser este o platforma software HTML5 care permite partenerilor si integratorilor de sistem sa construiasca aplicatii IPTV personalizate pentru industria hoteliera fara nevoia unui decodor. Suporta HTML, CSS, Javascript, XML, Imagini si alte tipuri de fisiere. Aditional, emulatorul TV incorporat ofera programatorilor o previzualizare a aplicatiei in timp ce este construita, permitandu-le sa testeze si sa impacheteze softul.
LYNK™ REACH 4.0 Acest soft a fost actualizat pentru a exista compatibilitate intre conexiunile LAN,WIFI si coaxial prezente avand ca scop simplificarea managementului hotelier. Lynk REACH 4.0 ofera optiuni hotelurilor de a transmite mesaje personalizate clientilor,este extinsa posibilitatea de transmitere a informatiilor si este imbunatatirea comunicarea intre managementul hotelului si oaspetii acestuia.De asemenea pot fi setate templat-uri personalizate pentru utilizatori cu informatii esentiale in timp ce display-urile din camerele de hotel pot fi gestionate printr-un sistem centralizat.
Home Menu nou Meniul principal nou al Samsung permite hotelurilor sa furnizeze o gama larga de continut fara necesitatea solutiilor aditionale hardware/software sau infrastructura de retea. Noul aranjament face usoara intampinarea vizitatorilor cu un scurt video clip impreuna cu logo-ul hotelului. In modul utilizator, vizitatorii pot accesa cu usurinta resurse utile ca timpul si data la fel ca si alte functii folosite frecvent pe TV.
Smart View 

Vizioneaza canale TV pe o gama de dispozitive mobile*. Invitatii pot de asemenea incarca continut ca fisiere foto, video si muzica de pe un dispozitiv mobil pe o interfata intuitiva pe TV pentru selectionare si vizualizare usoara.

LYNK™ DRM Ofera o alternativa sigura si cost-eficienta pentru sistemele traditionale de protectie a continutului folosind Samsung LYNK DRM, care permite hotelurilor sa transmita si sa difuzeze continut encriptat, live si VoD. De asemenea ofera o recuperare mai rapida de la problemele Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.
Security Mode imbunatatit Foloseste o administrare a continutului unic de puternica cu Security Mode. Cu aceasta caracteristica poti bloca functii critice ale ecranelor, cum ar fi USB Cloning, pentru a preveni cu usurinta schimbari in setarile ecranelor. Poti de asemenea bloca continut neconform sau transmisia Teletext (TTX) nedorita pentru a mentine control complet asupra ecranelor din camerele de oaspeti.
Compatibilitate SI Scoase direct din cutie, ecranele Samsung hoteliere sunt compatibile cu diverse protocoale System Integrator. Aceasta compabilitate ajuta managerii de hotel sa faca economie de timp si efort setand mai multe protocoale intre decodor si ecran.
Compatibilitate Casti Ofera clientilor luxul de a asculta la televizor din pat fara a fi nevoie de extinderea cablului de la casti. ID-ul pentru căști detectează atunci când o pereche de căști este conectata la mufele de extensie lângă un pat și comută ieșirea audio pentru a evita perturbarea.
Compabilitate cu Sound Bar Impreunand un Sound Bar cu un Samsung Hospitality TV creaza un mediu cu adevarat high-end. Conectate de un cablu High-Definition Multimedia Interface®(HDMI), setarile sunt aplicate automat facand instalarea lejera si telecomanda universala da invitatilor control complet asupra intregului sistem.
Telecomanda multi-cod Elimina interferenta enervanta de la alte semnale de telecomanda, ca de exemplu centrele de fitness unde multiple televizoare sunt in apropere. Telecomanda multi-cod poate controla pana la 10 televizoare individual in aceeasi camera.
Connect Share Cu ConnectShare™ Movie, vizitatorii doar isi conecteaza memoria USB sau hard drive la TV, permitandu-le insantaneu sa vizualizeze si sa partajeze filme, poze si muzica. Continutul este animat pe ecran cu o calitate excelenta a imaginii.
Channel Editor Managerii de hotel pot modifica selectia de canale analogice sau digitale fara nevoia de a edita listele de canale pentru televizoare diferite. Hotelul poate rearanja sau redenumi canalele pentru a face maparea canalelor usoara si intuitiva.
Ceas software Permite vizitatorilor sa verifice timpul pe TV oricand e nevoie. Software Clock permite vizitatorilor sa vada ceasul apasand butonul "Info" chiar daca televizorul este oprit.

Asigurati clientilor servicii premium prin intermediul display-urilor Samsung din Seria HE69X

Ca urmarea a cresterii preferintelor consumatorilor privind facilitatile de divertisment din interiorul hotelului, hotelurile au incercat de a implementa un sistem complex ce presupune oferirea oaspetilor sai servicii diferentiate si in acelasi timp mentinerea unui control operational eficient.Seria HE690 de la Samsung transforma display-urile standard pentru hotel intr-un sistem complex de promovare a serviciilor hotelului si de creare a unei ambiante deosebite in interiorul hotelului.Fiind echipate cu solutia de management al continutului,display-urile din Seria  HE690 de la Samsung permit managerilor din industria hoteliera pot sa livreze in camerele de hotel mesaje de "bun venit" personalizate,oferte promotionale existente precum si informatii despre atractiile locale..In acelasi tip, oaspetii pot beneficia de servicii suplimentare,fata de cele intalnite la echipamentele de baza precum conectivitatea IP ce presupune o conectivitate stabila si sigura ce permite gestionarea echipamentelor in cele mai bune conditii.

 

Promoveaza  imaginea hotelului si serviciile oferite prin implementarea unui clip video de prezentare

Tehnologia Samsung Lynk Reach 4.0 permite hotelurilor sa utilizeze clipuri video de “Bun Venit” in momentul sosirii clientilor oferind acestora informatii interesante intr-o maniera captivanta.Prin incarcarea o serie de material video,managerii de hotel pot customizat o serie de canale  in care sa fie exemplificate facilitatile hotelului, evenimente locale sau tractii turistice.Ca rezultat, hotelurile pot utiliza pana la patru canale pentru a afisa clipuri video simultan in zonele importante din hotel cum ar fi in lobby si restaurante preum si in camerele de hotel. Capacitatea de a informatii are ca efect generarea de venituri suplimentare si de imbunatatire a imaginii hotelului.

 

Maximizeaza accesul oaspetilor la solutii de diverstisment si informatii

Samsung Lynk Reach 4.0 este o solutie ce ofera acces managerilor la conexiunile IP si RF avand posibilitatea de a crea o interfata in care sa fie evidentiate canalele TV si de asemenea de a le prezenta clientilor solutiile de divertisment si informatii actualizate,Prin intermediul acestei aplicatii managerii de hotel pot crea si activa o lista de canale care sa raspunda nevoilor clientilor.

 

Imbunatateste experienta oaspetilor prin accesul rapid si usor la informatii actualizate

Prin intermediul tehnologiei Samsung Lynk Reach 4.0 hotelurile pot crea oaspetilor sai o interfata personalizata in functie de motivele care stau la baza sederii acestora in cadrul hotelului.Oaspetii pot avea accea la internet,mesaje video sau continut care sa evidentieze serviciile hotelului,informatii turistice,prognoza video,informatii despre zboruri.De exemplu, pentru display-urile din camerele de hotel adresate intanirilor se poate crea  o interfata personalizata cu un meniu specific intalnirii care include locatia evenimentului,avertizarea locului si orei desfasurarii evenimentului si modalitati de divertisment.In plus, pot fi promovate imagini si clipuri video despre evenimentele locale si informatii turistice, clientii beneficiand de un acces usor si rapid la aceste informatii.

 

Trateaza invitatii cu un meniu Home personalizabil si cost-eficient

Ofera o gama larga de continut invitatilor cu un Home Menu imbunatatit care nu necesita achizitia separata a unei solutii sau instalarea unei infrastructuri de retea. Noile caracteristici imbunatatite permit hotelurilor sa intampine invitatii cu o introducere video scurta impreuna cu logo-ul hotelului inainte sa ofere TV in direct. In acest mod, hotelurile isi pot populariza marca fara necesitatea unei solutii aditionale. Vizitatorii pot vizualiza convenabil resurse utile ca timpul, data, informatiile hotelului si pot accesa caracteristici utilizate frecvent ale TV-ului in modul utilizator. Meniul principal personalizabil reduce povara costului pentru hotelurile care nu au bugetata o solutie aditionala, in acelasi timp simplificand crearea meniului cu o solutie incorporata in Hospitality TV.

 

Protejeaza continutul cu tehnologie DRM avansata

 

Furnizeaza o alternativa sigura si cost-eficienta pentru solutiile traditionale bazate pe hardware de protejarea a continutului folosind tehnologia Samsung LYNK DRM. Solutia permite canalelor in direct si continutului VoD encriptate sa treaca securizate si sa fie afisate pe televizoarele din hotel. Ca solutie exclusiv software tehnologia LYNK DRM reduce nevoia de echipament aditional si ofera recuperare mai rapida din probleme Conditional Access System (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la marirea echipamentului head-end pentru operatorii de cablu.

 

Ofera H. Browser cu suport Samsung puternic pentru solutii personalizate, interactive

H.Browser furnizeaza divertisment superior in camera si serviciile de administrarea continutului la care invitatii hotelurilor de azi au ajuns sa se astepte, impreuna cu servicii web interactive. Cu H.Browser, hotelurile nu mai au nevoia de a achizitiona, instala si mentine hardware ca de exemplu decodoare VoD (STB). Ca o platforma IP deschisa, H. Browser permite integratorilor de sistem (SI) sa furnizeze solutii de browser web complet personalizabile care ofera servicii premium interactive pentru continut gratuit si VoD. Deoarece H.Browser este bazat pe limbaje de programare ale internetului ca HTML5 si Java Script®, SI pot constru cu usurinta si rapiditate solutii robuste si personalizabile pentru hoteluri. Dezvoltarea solutiilor este posibila datorita suportului tehnic Samsung, dispozitivelor avansate de afisare Samsung si colaborarea Samsung cu SI.

 

Extinde optiunile de divertisment ale invitatilor cu conectivitate wireless convenabila

Seria HD690 de ecrane transforma experienta invitatilor oferind un punct central de divertisment alcamerei de hotel cu caracteristici avansate.Interactionea Smart View TV-to-mobile permite invitatilor sa vizualizeze canale TV pe o gama larga de dispozitive mobile, incluzand Live Channel Mirroring pentru toate canalele folosind un dispozitiv Samsung GALAXY® si canale gratuite (doar) folosind iPhone®. Interactiunea mobil-TV transfera continut printr-o interfata intuitiva de pe dispozitivul mobil pe TV si nu are restrictii cu privire la platformele mobile.Clonarea ecranelor permite utilizatorilor sa partajeze ecranul unui dispozitiv mobil pe TV, incluzand configurarea ecranului incat TV-ul sa afiseze exact acelasi lucru ca dispozitivul mobil,  fara restrictii de continut.Digital Living Network Alliance (DLNA)® permite invitatilor sa redea continut pesonal cum ar fi filme, muzica si poze prin o conexiune wireless cu televizoarele din camera lor.

 

Compatibilitate System Integrator (SI)

Observa compatibilitate ridicata cu protocoale variate ale integratorilor de sistem la achizitie cu ecranele Samsung Hospitality. Aceasta compabilitate ajuta managerii de hotel sa faca economie de timp si efort setand mai multe protocoale intre decodor si ecran.

 

Compatibilitate Headphone ID

Ofera vizitatorilor luxul de a asculta televizorul in pat fara nevoia de a prelungi cablul de la casti. Headphone ID detecteaza cand o pereche de casti este conectata la prizele de extindere de langa pat si permite controlul functiei mute pentru volumul TV. Vizitatorii pot controla functia mute conectand castile pentru a asculta TV fara a deranja pe altii din camera.
 

Security Mode

Obtine management al continutului unic si puternic cu Security Mode pe ecranele din seria HD670. Cu aceasta caracteristica poti bloca functii critice ale ecranelor, cum ar fi USB Cloning, pentru a preveni cu usurinta schimbari in setarile ecranelor. Poti de asemenea bloca continut neconform sau transmisia Teletext (TTX) nedorita pentru a mentine control complet asupra ecranelor din camerele de oaspeti. Aceasta caracteristica este de asemenea foarte utila la controlarea ecranelor in medii care necesita securitate ridicata ca de exemplu puscariile.

 

Compabilitate cu Sound Bar

Impreunand un Sound Bar cu un Samsung Hospitality TV creaza un mediu cu adevarat high-end. Conectate de un cablu High-Definition Multimedia Interface®(HDMI), setarile sunt aplicate automat facand instalarea lejera si telecomanda universala da invitatilor control complet asupra intregului sistem.

 

Telecomanda multi-cod

Creste placerea vizualizarii TV-ului a invitatilor eliminand interferenta enervanta de la alte semnale de telecomanda, ca de exemplu centrele de fitness unde multiple televizoare sunt in apropere. Telecomanda multi-cod poate controla pana la 10 televizoare individual in aceeasi camera.

 

My Channel

Permite invitatilor sa gaseasca cu usurinta si sa se bucure de programele preferate fara a fi nevoie sa caute manual prin sute de canale TV. Functia de cautare rapida a My Channel permite invitatilor sa gaseasca canale potrivite gustului lor, dupa tara si tip.

 

Ceas extern

Acessoriul ceas extern permite invitatilor sa verifice timpul doar din o provire asupra televizorului. Suporta format de afisare de 12 sau 24 ore, controlul luminozitatii in 7 trepte (5 in afisare normala si 2 in standby) si o conexiune simpla RJ12 la spatele ecranului. Accesoriul ceas este disponibil in cutii de 20 de unitati.

Valabilitatea accesorului ceas extern poate varia dupa regiune/tara.

 

Connect Share 

Cu ConnectShare™ Movie, vizitatorii doar isi conecteaza memoria USB sau hard drive la TV, permitandu-le insantaneu sa vizualizeze si sa partajeze filme, poze si muzica. Continutul este animat pe ecran cu o calitate excelenta a imaginii.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.