Prima pagină
SMART Signage
Samsung SMART Signage LFD
Samsung Display Profesional Smart Signage PE46C

Samsung Display Profesional Smart Signage PE46C

Durabil ,comercial - display profesional ideal pentru o funcționare indelungata

Display-uri profesionale cu un design elegant care ofera performante uimitoare si imagini cu luminozitate ridicata.

  • Luminozitate imbunatatita si performanta ridicata pentru o functionare indelungata 24/7.

 

  • Display profesional All-in-One avand incorporat MagicInfo Player S, nefiind necesara conectarea unui mediaplayer suplimentar

 

  • Putere. Eficienţă. Fiabilitate.Display-urile profesionale din seria PEC ofera toate aceste avantaje.

 

O soluţie integrată pentru a oferi o nouă experienţă cu afişajul digital

O soluţie integrată pentru a oferi o nouă experienţă cu afişajul digital

Platforma Samsung Smart Signage Platform (SSSP) este integrată în afişajele Samsung, oferind puterea unui procesor Dual Core şi o combinaţie între playerul media şi soluţia cu ecran integrat, playerul MagicInfo™ Premium S. Soluţia elimină necesitatea modulelor PC suplimentare, reducând totodată numărul problemelor de instalare şi întreţinere. Utilizând playerul MagicInfo™ Premium S, companiile pot crea, programa şi implementa conţinut fără efort. Mai multe tipuri de conţinut pot fi trimise în flux simultan şi continuu cu ajutorul procesorului Dual Core, al spaţiului de stocare de 8 GB şi al procesorului video cu performanţă ridicată integrat pe un singur cip. Economisiţi mai mult plătind mai puţin pentru un afişaj integrat cu un player media şi o soluţie premium de gestionare.

 

Creaţi, prezentaţi şi gestionaţi. Realizaţi toate acestea în paşi simpli, fără efort

Creaţi, prezentaţi şi gestionaţi. Realizaţi toate acestea în paşi simpli, fără efort

Soluţia integrată, playerul Samsung MagicInfo™ Premium S, este proiectată pentru a crea, a implementa şi a afişa cu uşurinţă conţinutul şi chiar pentru a gestiona operaţiunile de afişare.
• Creare simplă a conţinutului: 
Creaţi uşor conţinut multimedia interactiv cu şabloane predefinite şi personalizaţi mesaje convingătoare utilizând funcţia de glisare şi fixare şi interfaţa intuitivă.
• Implementare simplă şi eficientă a conţinutului: 
Redaţi conţinut pe mai multe afişaje de pe un PC central, direct din spaţiul de stocare intern sau de pe o unitate USB prin conectare simplă, plug and play.
• Funcţionare simplă a afişajului: 
Monitorizaţi şi planificaţi în mod eficient şi uşor diverse tipuri de conţinut pe mai multe afişaje dintr-o locaţie centrală.

Aceste caracteristici ale playerului Samsung MagicInfo™ Premium S integrat sunt oferite fără costuri suplimentare. 
Cu playerul MagicInfo™ Premium S, monitorizarea stării afişajului şi controlul funcţionării acestuia sunt mai simple ca oricând.

 

Afişaj adaptabil şi economic pentru firme

Afişaj adaptabil şi economic pentru firme

Aceste afişaje durabile au un cost total de întreţinere (TCO) mai redus şi sunt create pentru o funcţionare continuă, eficientă din punct de vedere energetic, cu consum redus de energie şi emisie scăzută de căldură. Ecranele LFD Seria PE includ o unitate inovatoare cu iluminare de fundal (BLU), economisind o cantitate mai mare de energie electrică decât dispozitivele tradiţionale şi reducând cheltuielile de funcţionare. Această tehnologie LED-uri reduce şi impactul asupra mediului, prin eliminarea posibilelor substanţe nocive, cum ar fi mercurul, halogenii şi plumbul, aşa cum se procedează în procesul de turnare prin injecţie fără pulverizare utilizat la producerea afişajelor plate.

 

Performanţă neîntreruptă cu o calitate îmbunătăţită

Performanţă neîntreruptă cu o calitate îmbunătăţită

O gamă variată de companii pot optimiza aspectul conţinutului şi imaginea cu afişajele Seria PE, îmbunătăţind mesajele cheie şi oferind o identitate unitară a mărcii. Rama subţire, precum şi tehnologia cu iluminare LED laterală oferă luminozitate sporită şi îmbunătăţită de 700 de niţi. Experienţa de vizionare este îmbunătăţită şi mai mult printr-un panou de protecţie împotriva reflexiei şi a strălucirii. Afişajele Seria PE sunt extrem de durabile şi pot funcţiona nonstop într-o varietate de medii solicitante.

 

Instalare simplă şi utilizare eficientă a spaţiului

Instalare simplă şi utilizare eficientă a spaţiului

Îmbunătăţiţi gestionarea afişării la nivel de companie prin designul subţire, uşor al afişajelor Samsung Seria PE. Acest afişaj LFD atrăgător asigură o instalare simplă şi o gestionare îmbunătăţită a spaţiului, lăsând mai mult loc pentru alte întrebuinţări. Conţinutul poate fi afişat la înălţimi de până la 15 m datorită caracteristicii DisplayPort. În plus, controlul de la distanţă este asigurat prin folosirea portului RJ45, chiar şi atunci când utilizatorii combină conexiunile RJ45 şi RS-232.

 

Subţire şi uşor pentru o instalare flexibilă

Subţire şi uşor pentru o instalare flexibilă

Afişajele Seria PE au o grosime extrem de redusă, cu 73% mai mică faţă de produsele tradiţionale, oferind un aspect general mai plăcut. Designul uşor face ca produsul să ocupe mai puţin spaţiu, iar instalarea să fie mai simplă şi mai eficientă. Datorită ramei subţiri, zona de focalizare a utilizatorului este extinsă şi există mai mult spaţiu pentru afişarea informaţiilor. De asemenea, este posibilă crearea unor pereţi video uniformi, pentru o experienţă mai captivantă.

 

Măriţi posibilităţile de redare a conţinutului cu unităţi externe pentru conţinut şi modul PIM Samsung opţional

Măriţi posibilităţile de redare a conţinutului cu unităţi externe pentru conţinut şi modul PIM Samsung opţional

Afişajele Seria PEC sunt destinate utilizării conţinutului din diverse surse externe, inclusiv PC-uri, unităţi hard disk externe şi unităţi USB cu un modul PIM opţional. Modulele PIM Samsung utilizează conectivitate Intel® Open Pluggable Specification (OPS) pentru a permite alimentarea şi redarea sursei video printr-un singur cablu. Nu este necesar niciun cablu de alimentare suplimentar. Prin instalarea modulului PIM opţional reduceţi dezordinea din exterior, pentru a putea menţine aspectul subţire al afişajelor Seria PEC.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.