Prima pagină
SMART Signage
Samsung SMART Signage LFD
Samsung Display Profesional ML55E

Samsung Display Profesional ML55E

Promoveaza continut promotional relevant pentru consumatori si in acelasi timp ofera un aspect de oglinda

O solutie complexa de afisaj ce include echipamentul de digital signage si functionalitate de oglinda.

Transforma oglinda traditionala intr-o solutie moderna, futurista, atragatoare care sa surprinda clientii in momentul interactiunii cu aceasta.Display-ul Samsung din seria MLE este un display multifunctional  cu o claritate exceptionala unde sunt prezentate informatii cu un puternic impact asupra consumatorului.Prin intermediul ramei polarizate disponibila pe display-urile din seria MLE,este asigurat un factor mai mare de transmisie si reflexie astfel incat sa fie evidentiat produsul intr-o modalitate cat mai realista..Display-urile din seria MLE creeaza o ambianta placuta in orice magazin de retail datorita design-ului subtire si elegant.Avand incorporat senzorul de proximitate,wifi si soft-ul Samsung MagicInfo,display-ul din seria MLE este un instrument modern de sporire a traficului in cadrul magazinelor de retail si implicit determinarea obtinerii unor rezultate financiare exceptionale.

 

Caracteristici  Beneficii
Durabilitate 24/7 Promoveaza solutiile afacerii tale catre clienti cu posibilitatea de utilizare 24/7
3rd Generation Samsung SMART Signage Platform (SSSP)

3rd Generation SSSP este un media player integrat pe placa de baza ce simplifica configurarea si managementul sistemului de difital signage prin eliminarea necesitatii unui PC suplimentar. A 3-a generatie a SSSP vine echipata cu un puternic procesor QuadCore si 8GB spatiu de stocare, acesta permite o utilizarea eficienta, materiale digitale cu rezolutie ridicata si un cost de administrare a solutiei (TCO) scazut.

 

Noul MagicInfo Player S3

Samsung MagicInfo Player este un program pentru realizarea de continut integrat in display, acesta permite administrarea materialelor promotionale rapid si usor. Cea mai recenta versiune, MagicInfo Player S3, ofera o gama de functii concepute pentru a creste comoditatea si gradul de personalizarea:

  • Iconite personalizate, numite Stamps si Stickers, aceastea iti permit sa modifici promotiile si preturile usor
  • Noua functie Dynamic Effects, aceasta permite introducerea de efecte la tranzitia intre imagini (fade, fly-outs, zooms)
  • O librarie extinsa de fonturi gratuite
Built-in Wi-Fi and enhanced mobile application

Simplifica controlul continutului si creste eficienta instaland aplicatia MagicInfo S3 pe telefon sau tableta. Aplicatia iti permite sa editezi continutul media si sa creezi continut nou utilizand unul dintre sabloanele Samsung predefinite. Versiunea extinsa a aplicatiei disponibula doar pentru tablete iti permite sa editezi sabloanele sau sa creezi continut de la 0 pentru a se adapta perfect cerintelor tale. In amble cazuri te poti conecta wireless la galeraia de materiale video & imagini. 

Senzor de proximitate Senzorul de proximitate al display-urilor din seria MLE are scopul de a face tranzitia intre display-ul de tip oglinda si display-ul ce contine mesajele promotionale.Acest instrument declansator poate functia de la una pana la trei distante diferite, iar setarile initiale pot ajuta la marimea sau micsorarea imaginilor afisate.Acest lucru ajuta cumparatorii sa vizioneze care produs li se potriveste cu adevarat inainte de a face o achizitie,fiind considerat un instrument de vanzari in retail.

 

 

Solutie Hybrida Oglinda/Digital signage captivanta

Display-urile Samsung din seria MLE creaza o experienta captivanta si informativa clientilor combinand puterea si  bogatia echipamentelor de digital signage cu claritatea vizuala furnizata de oglinzile standard.Display-urile Samsung din seria MLE pot afisa  in timp real  imaginea unei oglinzi si complementar continut care sa nu afecteze vizibilitatea display-ului.

 

Prezentare generala mai vizibila,mai clara

Solutia unica de la Samsung privind display-urile de tip oglinda ofera clientilor o imagine mai realista si mai completa asupra produselor comercializate.Display-urile de tip oglinda  din seria MLE  ofera o prezentare si o reflexie  puternica a imaginii distribuite avand ca efect reducerea distragerii atentiei clientilor.Prin intermediul acestei solutii clientii se pot bucura de un continut mai clar si mai dinamic.

 

Control usor al continutului

Bucurate de experienta obtinuta ca urmare a  conectivitatii cu dispozitivele mobile,avand posibilitatea de redare  a continutului de pe tableta si smartphone  foarte usor catre dispozitivele de digital signage de tip oglinda existand un control al informatiilor prezentate.Cu soft-ul Samsung MagicInfo de gestionarea continutului pot selecta continutul si perioada de afisare a acestuia.

 

3rd Generation Samsung SMART Signage Platform (SSSP)

3rd Generation SSSP este un media player integrat pe placa de baza ce simplifica configurarea si managementul sistemului de difital signage prin eliminarea necesitatii unui PC suplimentar. A 3-a generatie a SSSP vine echipata cu un puternic procesor QuadCore si 8GB spatiu de stocare, acesta permite o utilizarea eficienta, materiale digitale cu rezolutie ridicata si un cost de administrare a solutiei (TCO) scazut.

 

Optiuni de conectivitate imbunatatite

2 USB, DVI, DP, HDMI, intrare Component si Composit sunt conexiunile disponibile pe echipamentele de digital signage care corespund activitatilor de business.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.