Prima pagină
SMART Signage
Samsung SMART Signage LFD
Samsung Display Profesional DC32E

Samsung Display Profesional DC32E

Display profesional de digital signage cu o calitate superioara a imaginii creand o experienta de vizionare premium

  • Display profesional accesibil cu luminozitate 350nit care suporta utilizare 16/7.

 

  • Sistem de management al continutului usor si rapid prin intermediul MagicInfo Lite.

 

  • Design subtire si optiuni de conectivitate extinse pentru performanta optimizata.

Atrage clientii cu o solutie performanta optimizata pentru functionarea 16/7

Atrageti clientii si imbunatatiti imaginea profesionala utilizand seria DCE de SMART Signage, acestea ofera o luminozitate de 350 nits, o calitate a imaginii incredibila si functionalitate 16/7.Cu un design modern si subtire aceste echipamente pot fi amplasate  in cadrul magazinelor din retail, Quick Service Restaurants (QSRs), salile de conferinta pentru companiile corporate si companiile de mici dimensiuni.

 

Redarea continutului de pe dispozitivul USB sau din memoria interna a echipamentului.

MagicInfo Lite Player utilizeaza o tehnologie avansata ce permite rularea unui continut variat ce include imagini si fisiere video.Clientii pot rula continut atat din memoria interna a dispozitivului cat si din memoria USB  introducand in portul USB al echipamentului,de asemenea este posibilitatea de a transfera continut intre cele doua dispozitive.

 

Controleaza display-urile in mai multe locatii usor si rapid

Solutia MagicInfo Lite este echipata cu  mediaplayer incorporat, sistemul de gestionare a continului realizandu-se prin intermediul  server-ului MagicInfo.Fisierele media  de pe memoria USB introdusa in spatele display-urilor din seria DCE Samsung poate fi programate prin intermediul unui PC.

Prin intermediul server-ului MagcInfo pot fi monitorizate si gestionate display-urile Samsung din Seria DCE.Informatii despre dispozitiv,lista de redare a continutului,monitorizarea conexiunii la internet,perioada de redare a continutului, toate acestea pot fi realizate fara a fi necesara prezenta langa dispozitiv.

 

Gestionarea usoara a  echipamentelor de digital signage prin intermediul varietatii de conectori.

Conectarea display-ului cu alte echipamente de digital signage poate fi realizata  foarte usor pe baza unei interfete usor de utilizat.Display-urile sunt echipate nu doar cu cele mai importante conexiuni utilizate in sectorul business ci beneficiaza de cele mai intalnite prturi la majoritatea echipamentelor.Interfata include porturi HDMI, DVI, D-sub, Component si  Composite, RS-232C and RJ45.

In plus seria DCE are un spatiu unde poate fi montat si un SBB player,care poate transforma semnalul standard de  afisaj intr-o solutie completa de digital signage.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.