Prima pagină
SMART Signage
Samsung SMART Signage LFD
Samsung Display Profesional Smart Signage LFD DM40E

Samsung Display Profesional Smart Signage LFD DM40E

Sporeste expunerea afacerii tale cu o solutie de signage puternica si convingatoare

Digital signage profesional cu functionalitate 24/7 si solutie MagicInfo 2015.

Imbunatateste imaginea brand-ului si a mesajelor cu seria profesionala pentru SMART Signage - Samsung DME. Avand o imagine vie, luminozitate ridicata (450 nit) si fiabilitate exceptionala 24/7, display-urile DME ofera functionalitatea necesara pentru a iti promova afacerea.

Echipate cu procesoare din a 3-a generatie Samsung SMART Signage Platform (SSSP), seria de ecrane DBE poate afisa multiple materiale digitale (filme, poze, documente office, fisiere flash) fara utilizarea unui PC sau a unui media player. Samsung MagicInfo Player S3 dispune de asemenea de o serie de functii intuitive precum: drag & drop, fonturi, iconite, impreuna cu aplicatia mobila Samsung puteti controla sistemul de digital signage de oriunde prin intermediul unui telefon sau a unei tablete.

Rezumat specificatii

 
Panel Type 60Hz D-LED BLU Contrast Ratio 5000:1
Resolution 1920 X 1080(FHD) Bezel Width 9.5 (Top/Side), 15.0 (Bottom)
Brightness 450 Environment ENERGY STAR 6.0 (USA)
Connectivity Input RGB Analog D-SUB, DVI-D(HDMI Common), Display Port 1.2
VIDEO HDMI1, HDMI2(except KR, NA) Component(CVBS Common)
AUDIO Stereo mini Jack
USB USB 2.0 x 1
Output RGB DP1.2(Loop-out)
VIDEO N/A
AUDIO Stereo mini Jack
POWER OUT N/A
EXTERNAL CONTROL RS232C(in/out) thru stereo jack, RJ45
EXTERNAL SENSOR IR, Ambient Light

 

Rezumat caracteristici

 

 
Caracteristici  Beneficii
Dimensiuni multiple Display-urile din seria DME ofera o gama larga de dimensiuni. Acest lucru permite alegerea dimensiunii potrivite in funcie de nevoile afacerii tale.
Luminozitate 450-nit  Luminozitatea ridicata asigura o vizibilitatea foarte buna intr-o plaja larga de medii de vizualitare.
Functionalitate 24/7 Comunica catre clienti 24/7 printr-o fiabilitate ridificata.
3rd Generation Samsung SMART Signage Platform (SSSP)

3rd Generation SSSP este un media player integrat pe placa de baza ce simplifica configurarea si managementul sistemului de difital signage prin eliminarea necesitatii unui PC suplimentar. A 3-a generatie a SSSP vine echipata cu un puternic procesor QuadCore si 8GB spatiu de stocare, acesta permite o utilizarea eficienta, materiale digitale cu rezolutie ridicata si un cost de administrare a solutiei (TCO) scazut.

 

Noul MagicInfo Player S3

Samsung MagicInfo Player este un program pentru realizarea de continut integrat in display, acesta permite administrarea materialelor promotionale rapid si usor. Cea mai recenta versiune, MagicInfo Player S3, ofera o gama de functii concepute pentru a creste comoditatea si gradul de personalizarea:

  • Iconite personalizate, numite Stamps si Stickers, aceastea iti permit sa modifici promotiile si preturile usor
  • Noua functie Dynamic Effects, aceasta permite introducerea de efecte la tranzitia intre imagini (fade, fly-outs, zooms)
  • O librarie extinsa de fonturi gratuite

Wi-FI integrat si aplicatie pentru dispozitive mobile

Simplifica controlul continutului si creste eficienta instaland aplicatia MagicInfo S3 pe telefon sau tableta. Aplicatia iti permite sa editezi continutul media si sa creezi continut nou utilizand unul dintre sabloanele Samsung predefinite. Versiunea extinsa a aplicatiei disponibula doar pentru tablete iti permite sa editezi sabloanele sau sa creezi continut de la 0 pentru a se adapta perfect cerintelor tale. In amble cazuri te poti conecta wireless la galeraia de materiale video & imagini. 

Home Screen User Interface (UI)

Controleaza functiile de digital signage usor prin utilizarea noii interfete de utilizare UI care este foarte intuitiva si complet customizabila.

Functia Auto source-switching si recovery

Display-ul poate fi setat sa faca trecerea automat intre sursele de continut (HDMI, VGA, Digital Siganage) atunci cand sura principala de continut nu mai este disponibila
DP Loop Out pana la 100 de ecrane Utilizand portul Display Port Loop Out se pot inseria pana la 100 de ecrane. Acesta pot afisa simultan acelasi continut.
Magic Clone Simplifica instalrea mai multor ecrane utilzand functia Magic Clone. Aceasta permite copierea setarilor de la un ecran la altul utizand un stick USB.
Panou LED cu margini subtirii si grosime redusa Seria DME ofera un design ce minimizeaza impactul vizual. Display-ul beneficiaza de o carcasa cu margini discrete ce garanteaza un design placut, usor de integrat.

Atinge-ti obiectivele afacerii printr-un sistem Digital Signage conceput pentru utilizare 24/7

Seria de ecrane DME ofera performanta de varf, utilizand technologia de afisare Samsung si o gama variata de dimensiuni ce permite optimizarea instalarii in functie de nevoile afacerii tale. Aceste atribute fac seria DME cea mai inteligenta alegere pentru orice afacere. Display-ul ofera functionalitate 24/7 pentru a asigura promovarea afacerii tale in locul si la momentul cand aceasta are un impact maxim. Utilizand luminozitatea ridicata de 450 niti (cd/m2) si o imagine cu claritate sporita, promotiile si informatiile tale vor capta cu siguranta atentia vizitatorilor. Tehnologia Samsung Picture Quality Enhancer optimizeaza culorile, detaliile, contrastul si temperatura de culoare pentru a obtine culori puternice si texturi detaliate. Vizibilitatea este maximizata prin eliminarea factorilor perturbatori: reflexia lumii, reducerea efectului de glare pana la doar 2%. In plus posibilitatile de conectare sunt imbunatatie prin utilizarea a doua porturi HDMI.

 

Administreaza facil si convenabil o gama vasta de continut prin intermediul unei platforme avansate pentru managementul continutului.

Prin intermediul media player-ului integrat in seria DBE poti difuza o gama vasta de continut digital utilizand a treia generatie a platformei Samsung SMART Signage Platform (SSSP). Noua serie DBE dispune de o memorie interna exstinsa de la 4 GB la 8 GB ce mareste autonomia sistemului. Prin utilizarea player-ului incSSSP integrat eliminati necesitatea achizitionarii unui PC sau a unui media player suplimentar acest lucru duce la simplificarea operatiunilor si scaderea costului total de utilizarea (TCO) pentru sistemul de Digital Signage.

Noua serie MagicInfo S3, este o solutie de management integrata in SSSP ce iti permite sa creezi, afisezi si sa administrezi continut mult mai usor decat utilizand versiunile anterioare utilizand o interfata de administrare imbunatatita. Avantajele seriei MagicInfo S3 sunt platforma deschisa ce ofera compatibilitate cu o gama larga de aplicatii third-party. 

Administreaza facil solutia de Digital Signage prin Home User Interface (Home UI)

Sporeste eficiente si productivitatea cu noua interfata Home Menu UI. Simplifica utilizarea cu o selectie de meniuri configurabile care permit accesarea rapida a functiilor cele mai accesate. Genereaza continut mai usor prin noile sabloane (template-uri) concepute si aranjate in functie de domeniile de activitate (magazine alimentare, Fast Food, Sali de asteptare, Lobby-uri, etc). Utilizeaza aceste sabloane pentru a realiza continut digital atat in modul orizontal (landscape) cat si cel veritcal (portret). Prin adaugarea unei rame tactile poti transforma Home Menu intr-o experineta touchscreen.

Administreaza solutia de digital signage wireless, oricand si de oriunde de pe un dispozitiv mobil

Simplifica controlul continutului digital si imbunatateste eficienta prin utilizarea aplicatiei mobile MagicInfo S3 de pe telefon sau tableta.  Poti utiliza aplicatia pentru a creea, edita sau transmite continut. Conecteaza-te wireless pentru a realiza continut nou utilizand sabloane, pentru a incarca materiale direct de pe dispozitivul tau mobil sau pentru a edita continutul existent.

Sporeste interactiunea cu clientii printr-un design atractiv optimizat pentru mediu

Imbunatatitii spatiul de prezentare prin ecrane elegante si eficiente. Ecranele din seria DBE mentin acelasi desing modern ca si seria precedenta Samsung D-Series SMART Sigange din motive de integrare vizuala si mecanica. Display-ul dispune de margini elegante si subtiri de culoare neagra (sau margini albe*) pentru o integrare usoara cu decorul business-ului tau. Ecranul poate fi montat atat in modul landscape cat si portret fara ca logo-ul SAMSUNG sa deranjeze estetic, acesta este amplasat sub forma unei etichete detasabile pe marginea exterioara a ecranului.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.