Prima pagină
SMART Signage
Samsung SMART Signage LFD
Samsung Display Profesional Smart Signage LFD DB55E

Samsung Display Profesional Smart Signage LFD DB55E

Atrage noi vizitatori printr-un design stilat, cu margini subtiri si perfomanta optimizata 16/7

Digital signage profesional care accepta functionalitate 16 ore pe zi.

DB55E_001_Front_Black
  • DB55E_001_Front_Black
  • DB55E_002_Back_Black(NorthAmerica&Korea)
  • DB55E_003_Side_Black(NorthAmerica&Korea)

Adresati-va clientilor prin mesaje puternice de business utilizand un ecran accesibil din gama Samsung DBE. Dispunand de o calitate ridicata a imaginii, ecrane luminoase (350 nit) si construita sa functioneze pana la 16 ore pe zi, seria de ecrane DBE este capabila sa afiseze materiale de caliate ridicata prin care sa va diferentiati de competitori. Cu o memorie interna (8 GB) si Wi-Fi integrat, display-urile din gama DBE ofera calitate si rentabilitate.

Echipate cu procesoare din a 3-a generatie Samsung SMART Signage Platform (SSSP), seria de ecrane DME poate afisa multiple materiale digitale (filme, poze, documente office, fisiere flash) fara utilizarea unui PC sau a unui media player. Samsung MagicInfo Player S3 dispune de asemenea de o serie de functii intuitive precum: drag & drop, fonturi, iconite, impreuna cu aplicatia mobila Samsung puteti controla sistemul de digital signage de oriunde prin intermediul unui telefon sau a unei tablete.

Rezumat Specificatii

 
Panel Type 60Hz D-LED BLU Contrast Ratio 5000:1
Resolution 1920 X 1080(FHD) Bezel Width 9.5 (Top/Side), 15.0 (Bottom)
Brightness 350 Environment ENERGY STAR 6.0 (USA)
Connectivity Input RGB Analog D-SUB, DVI-D(HDMI Common)
VIDEO HDMI1 Component(CVBS Common)
AUDIO Stereo mini Jack
USB USB 2.0 x 1
Output RGB N/A
VIDEO N/A
AUDIO Stereo mini Jack
POWER OUT N/A
EXTERNAL CONTROL RS232C(in/out) thru stereo jack, RJ45
EXTERNAL SENSOR IR, Ambient Light

 Rezumat caracteristici

 
Caracteristici  Beneficii
luminozitate 350-nit  Luminozitatea ridicata asigura o vizibilitatea foarte buna intr-o plaja larga de medii de vizualitare.
3rd Generation Samsung SMART Signage Platform (SSSP)

3rd Generation SSSP este un media player integrat pe placa de baza ce simplifica configurarea si managementul sistemului de difital signage prin eliminarea necesitatii unui PC suplimentar. A 3-a generatie a SSSP vine echipata cu un puternic procesor QuadCore si 8GB spatiu de stocare, acesta permite o utilizarea eficienta, materiale digitale cu rezolutie ridicata si un cost de administrare a solutiei (TCO) scazut.

 

Noul MagicInfo Player S3

Samsung MagicInfo Player este un program pentru realizarea de continut integrat in display, acesta permite administrarea materialelor promotionale rapid si usor. Cea mai recenta versiune, MagicInfo Player S3, ofera o gama de functii concepute pentru a creste comoditatea si gradul de personalizarea:

  • Iconite personalizate, numite Stamps si Stickers, aceastea iti permit sa modifici promotiile si preturile usor
  • Noua functie Dynamic Effects, aceasta permite introducerea de efecte la tranzitia intre imagini (fade, fly-outs, zooms)
  • O librarie extinsa de fonturi gratuite
Wi-FI integrat si aplicatie pentru dispozitive mobile

Simplifica controlul continutului si creste eficienta instaland aplicatia MagicInfo S3 pe telefon sau tableta. Aplicatia iti permite sa editezi continutul media si sa creezi continut nou utilizand unul dintre sabloanele Samsung predefinite. Versiunea extinsa a aplicatiei disponibula doar pentru tablete iti permite sa editezi sabloanele sau sa creezi continut de la 0 pentru a se adapta perfect cerintelor tale. In amble cazuri te poti conecta wireless la galeraia de materiale video & imagini. 

Home Screen User Interface (UI)

Controleaza functiile de digital signage usor prin utilizarea noii interfete de utilizare UI care este foarte intuitiva si complet customizabila.

Functia Auto source-switching si recovery Display-ul poate fi setat sa faca trecerea automat intre sursele de continut (HDMI, VGA, Digital Siganage) atunci cand sura principala de continut nu mai este disponibila
Magic Clone Simplifica instalrea mai multor ecrane utilzand functia Magic Clone. Aceasta permite copierea setarilor de la un ecran la altul utizand un stick USB.
Slim Design and Deco Bezel Ecranul dispune de margini subtiri (albe sau negre) aceasta ofera o integrate facila in orice peisaj.

Atrage clientii cu functionalitate optimizata 16/7

Atrageti clienti si imbunatatiti imaginea profesionala utilizand seria DBE de ecrane SMART Signage, acasta oferta o luminozitate de 350 nit, o calitate a imaginii incredibila si functionalitate 16/7.Ecranele din seria DBE elimina vizibilitatea redusa prin reducerea fenomenului de glare pana la doar 2%. Calitatea imaginii poate fi optimizata pentru aproape orice conditie utilizand algoritmi ce amplifica: culorile, contrastul, detaliile si controleaza temperatura de culoare. Indiferent daca afacerea ta necesita imagini vii cu texturi detaliate, text bine definit sau ansambluri de mai multe ecrane, poti ajusta seria DBE pentru a transmite clar mesajul tau.

Sporeste interactiunea cu clientii printr-un design atractiv optimizat pentru mediu

Imbunatatitii spatiul de prezentare prin ecrane elegante si eficiente. Ecranele din seria DBE mentin acelasi desing modern ca si seria precedenta Samsung D-Series SMART Sigange din motive de integrare vizuala si mecanica. Display-ul dispune de margini elegante si subtiri de culoare neagra (sau margini albe*) pentru o integrare usoara cu decorul business-ului tau. Ecranul poate fi montat atat in modul landscape cat si portret fara ca logo-ul SAMSUNG sa deranjeze estetic, acesta este amplasat sub forma unei etichete detasabile pe marginea exterioara a ecranului.

Administreaza facil si convenabil o gama vasta de continut prin intermediul unei platforme avansate pentru managementul continutului.

Prin intermediul media player-ului integrat in seria DBE poti difuza o gama vasta de continut digital utilizand a treia generatie a platformei Samsung SMART Signage Platform (SSSP). Noua serie DBE dispune de o memorie interna exstinsa de la 4 GB la 8 GB ce mareste autonomia sistemului. Prin utilizarea player-ului SSSP integrat eliminati necesitatea achizitionarii unui PC sau a unui media player suplimentar acest lucru duce la simplificarea operatiunilor si scaderea costului total de utilizarea (TCO) pentru sistemul de Digital Signage.

Noua serie MagicInfo S3, este o solutie de management integrata in SSSP ce iti permite sa creezi, afisezi si sa administrezi continut mult mai usor decat utilizand versiunile anterioare utilizand o interfata de administrare imbunatatita. Avantajele seriei MagicInfo S3 sunt platforma deschisa ce ofera compatibilitate cu o gama larga de aplicatii third-party. 

Administreaza facil solutia de Digital Signage prin Home User Interface (Home UI)

Sporeste eficiente si productivitatea cu noua interfata Home Menu UI. Simplifica utilizarea cu o selectie de meniuri configurabile care permit accesarea rapida a functiilor cele mai accesate. Genereaza continut mai usor prin noile sabloane (template-uri) concepute si aranjate in functie de domeniile de activitate (magazine alimentare, Fast Food, Sali de asteptare, Lobby-uri, etc). Utilizeaza aceste sabloane pentru a realiza continut digital atat in modul orizontal (landscape) cat si cel veritcal (portret). Prin adaugarea unei rame tactile poti transforma Home Menu intr-o experineta touchscreen.

Administreaza solutia de digital signage wireless, oricand si de oriunde de pe un dispozitiv mobil

Simplifica controlul continutului digital si imbunatateste eficienta prin utilizarea aplicatiei mobile MagicInfo S3 de pe telefon sau tableta.  Poti utiliza aplicatia pentru a creea, edita sau transmite continut. Conecteaza-te wireless pentru a realiza continut nou utilizand sabloane, pentru a incarca materiale direct de pe dispozitivul tau mobil sau pentru a edita continutul existent.

  • DB55E_001_Front_Black
  • DB55E_002_Back_Black(NorthAmerica&Korea)
  • DB55E_003_Side_Black(NorthAmerica&Korea)
Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.