Prima pagină
Soluții touch-screen
Ecrane Touch-screen
Samsung Display profesional Smart Signage Touchscreen LH22DBDPTGC

Samsung Display profesional Smart Signage Touchscreen LH22DBDPTGC

Captivați atentia clienților cu o semnalizare compactă, intuitivă și interactivă

Atrageti clientii cu rularea unui continut interactiv si complex pe display-urile Samsung DB22D-T.Display-urile Samsung din seria DB22D-T sunt echipate cu o solutie touch cu 10 puncte de atingere creand o experienta de lucru  interesanta.De asemenea aceste echipamente profesionale confera o durabilitate ridicata precum  si un sistem usor  de realizare si gestionare a continutului.Acest tip de display este echipat cu tehnologia Wide Viewing Angle ce presupune posibilitatea de vizionare clara din orice unghi iar imaginile pot fi setate in diferite moduri de vizualizare astfel incat informatiile si solutiile prezentate sa creeze un impact visual puternic asupra clientilor.

Rezumat specificatii

Panel Type

60Hz E-LED BLU

Contrast Ratio

1000:1

Resolution

1920 X 1080(FHD)

Bezel Width

14.85

Brightness

220

Environment

N/A

Connectivity

Input

RGB

Analog D-SUB

VIDEO

HDMI1

AUDIO

Stereo mini Jack

USB

USB 2.0 x 3 (Up x 1, Down x2)

Output

RGB

N/A

VIDEO

N/A

AUDIO

N/A

POWER OUT

N/A

EXTERNAL CONTROL

RS232C(in) thru stereo jack, RJ45

EXTERNAL SENSOR

N/A

 

Rezumat caracteristici

Caracteristici 

Beneficii

Functionalitate 16/7

Samsung Small Signage este o altenativa puternica la tabletele  din segmentul consumer carora li se reduce capactitatea de functionare si calitatea display-ului atunci cand sunt utilizate in segementul commercial.Beneficind de garantie 3 ani pentru o utilizare de 16h pe zi, 7 zile pe saptamana, aceste dispozitive garanteaza desfasurarea afacerii tale in conditii perfecte.de vizualitare.

2rd Generation Samsung SMART Signage Platform (SSSP)

Cea de-a 2-a generaţie a platformei Samsung Smart Signage Platform (SSSP) oferă toate aceste avantaje şi multe altele, printr-o soluţie integrată din care fac parte un player media şi un PC cu software de gestionare a afişajului. Fiind echipată cu un procesor puternic Quad Core cu tehnologia System-on-Chip (SoC), cea de-a 2-a generaţie a platformei Samsung Smart Signage Platform (SSSP) este îmbunătăţită cu funcţii mai robuste ca niciodată.

Wi-Fi integrat

Ecranele din seria DBD supporta conectivitate Wi-Fi pentru o organizare mai usoara cand este folosit cu o aplicatie mobila. Aceasta functie face mai sumpla modificarea sau reinnoirea continutului promotional. Pentru a maximiza utilitatea functiei Wi-Fi integrate, Samsung ofera aplicatia mobila MagicInfo,  care poate fi folosita pe o tableta sau alte dispozitive mobile pentru a livra continut cu usurinta ecranului sau pentru a reinnoi sabloanele ecranului.

Home Screen User Interface (UI)

Controleaza functiile de digital signage usor prin utilizarea noii interfete de utilizare UI care este foarte intuitiva si complet customizabila.

Wide Viewing Angle (WVA)

Wide Viewing Angle (WVA)  ofera unghi de vizualizare de 178 grade, astfel puteti vedea continutul de pe display clar din orice zona.

Solutie touch

fara PC

 

Solutie touch screen fara PC si capacitate multi touch in 10 puncte, aceasta solutie creaza o experienta de vizionare intercativa

 

Display FULL HD, tehnologie Edge LED

Folosind tehnologia LED se va reduce consumul de energie si dimensiunea display-ului.

Câștigați fiabilitate și funcționalitate de ecran tactil, cu un ecran compact profesional

Semnalizarea digitală DB22D-T vă oferă o serie de caracteristici profesionale, într-o formă compactă, astfel încât să puteți satisface cu ușurință diferitele nevoi ale clienților. Aceste ecrane mai mici sunt ideale pentru a livra conținut particularizat clienților individuali, pentru o experiență mai intimă și mai personalizată, cu ajutorul capacităților tactile în 10 puncte care nu necesită un PC și a caracteristicii de desenare duală care încurajează interacțiunea tactilă. Un ecran tactil fără bordură oferă vizualizare aproape fără întreruperi, astfel încât clienții să se poată concentra pe mesaj, nu pe hardware. În plus, DB22D-T oferă un grad mare de fiabilitate, utilizare 16/7 garantată și o garanție pe 3 ani pentru un ecran de nivel profesional, pe care vă puteți baza oricând.

Simplificați livrarea conținutului cu o soluție all-in-one fără bătăi de cap

Îmbunătățiți productivitatea și reduceți costurile operaționale, prin instalarea și configurarea soluției de semnalizare în spații reduse cu o mai mare ușurință. Platforma SSSP încorporată, all-in-one, de a doua generație elimină nevoia unui PC sau media player separat, pentru a fluidiza operarea și a îmbunătăți costul total al deținerii (TCO). Pentru a mări eficiența, implementarea conținutului este simplificată, fără un sistem plug-and-play PC prin USB.

 

Accelerați performanța afacerii cu platforma SSSP avansată, de a doua generație

 

Semnalizarea digitală DB22D-T este susținută de o platformă SSSP de a doua generație încorporată, cu un upgrade semnificativ. Noul procesor SoC quad-core îmbunătățește substanțial performanța, cu o viteză de procesare remarcabil mai mare, pentru mesaje îmbogățite, fără sincope. În plus, platforma SSSP de a doua generație acceptă o dimensiune picture-in-picture (PIP) având peste 50% din zona de semnalizare digitală, pentru excelență în operare, comparativ cu dimensiunea mai mică de 50% în semnalizarea digitală dual-core digital.

 

Gestionați semnalizarea digitală în mod wireless, de aproape oriunde și oricând, pe un dispozitiv mobil

Cu un modul Wi-Fi convenabil încorporat, utilizatorii pot să controleze și să distribuie wireless conținut pentru soluția de semnalizare digitală, folosind dispozitive mobile pentru o gestionare convenabilă a conținutului. Abilitatea de a planifica și a trimite conținut de pe un dispozitiv mobil în loc să localizați un PC conectat la semnalizarea digitală sau să găsiți conexiuni prin cablu potrivite simplifică gestionarea ecranelor.

 

Gestionați cu ușurință semnalizările digitale, cu o interfață utilizator a ecranului Home, instrumente și șabloane simplificate

Vă bucurați de un control intuitiv al funcțiilor de semnalizare digitală cu o interfață utilizator proaspăt proiectată a ecranului Home, care poate fi particularizată cu acces rapid la funcțiile și configurațiile de meniu frecvent utilizate. Economisiți timp și efort prin crearea și livrarea simplă și eficientă a mesajelor, cu 100 de tipuri de șabloane preproiectate incluse, destinate diverselor piețe verticale.

 

Îmbunătățiți capacitățile de control al conținutului fără a avea nevoie de un PC separat.

 

Platforma SSSP de a doua generație, cu tehnologia sa SoC quad-core, oferă o funcționalitate robustă și acceptă caracteristica DataLink fără PC care vă permite să gestionați conținut elaborat. Puteți să regăsiți și să actualizați cu ușurință conținutul, cumpărând un server DataLink și un modul extins DataLink, fără a mai fi nevoie de un SBB sau de un modul Plug-in (PIM) separat.

 

Asigurați o vizibilitate largă a imaginilor, optimizată pentru mediul de operare

Samsung a proiectat semnalizarea DB22D-T cu mai multe caracteristici care asigură imagini FHD de o calitate superbă, pentru impact optim. Publicul poate vedea ecranul cu claritate de aproape oriunde, grație unui unghi de vizualizare extrem de larg, cu un panou WVA. În plus, diverse moduri de imagine pot fi utilizate pentru o varietate de medii, pentru calitate optimă în locația potrivită. Acestea includ culori îmbogățite și o textură detaliată, pentru a promova produsele într-un magazin sau un mall, text și conținut video clar pentru a livra informații într-un birou sau într-o școală, plus modificări programate ale textului din orare și reclame video, pentru un terminal de transport.

 

Controlați ecranele din mai multe locații, ușor și rapid

 

Semnalizarea Samsung SMART de la distanță, instalată în mai multe locații de pe un server web, în timp ce se vizualizează ecranele curente în timp real. Caracteristica de gestionare de la distanță DB22D-T fluidizează managementul și mărește comoditatea. Cu serverul MagicInfo, puteți realiza o configurație simplificată și ordonată care livrează conținut media îmbogățit, eficiență operațională îmbunătățită și un cost total (TCO) mai scăzut.

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii.